Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Het grote kook- en bakboek van de zoete zusjes
Boek

Het grote kook- en bakboek van de zoete zusjes meer dan 30 recepten om van te smullen! ([2021])/ tekst: Hanneke de Zoete, illustraties: Iris Boter ; redactie: Sabine Meekel

De zoete zusjes houden van koken en bakken. Ze leggen stap voor stap uit hoe je 32 recepten maakt: van hapjes en drankjes, en van ontbijt tot de toetjes. Met veel kleurenillustraties en -foto's. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De zusjes Saar en Janna houden van koken en bakken. In dit kookboek delen ze 32 lekkere recepten, speciaal voor kinderen. Van hapjes tot drankjes, van ontbijt tot toetjes. Ook staan er recepten in voor feestelijke momenten, zoals Moederdag, Sinterklaas en Kerstmis. Met vrolijke en kleurrijke illustraties, duidelijke stap-voor-stap-recepten en bijpassende kleurenfoto's. Op deze manier is het vrij eenvoudig voor kinderen om aan de slag te gaan. Niet alleen lekker, maar ook (meestal) gezond. Extra leuk is dat de zoete zusjes gebaseerd zijn op echte kinderen. Op YouTube staan filmpjes en ze hebben een eigen website en Instagram. Moeder Hanneke schrijft de teksten en laat haar kinderen optreden als personages. Er verschenen al meerdere fictieboeken over de zoete zusjes. Dit kinderkookboek zal alle keukenprinsen en -prinsessen aanspreken, vanaf ca. 6 jaar met enige hulp van ouders. Zelfstandig kunnen kinderen er vanaf een jaar of 10 mee aan de slag.

Specificaties

Nederlands | 9789043922913 | 141 pagina's

Titel Het grote kook- en bakboek van de zoete zusjes : meer dan 30 recepten om van te smullen!
Auteur Hanneke de Zoete
Secundaire auteur Iris Boter ; Sabine Meekel
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Kosmos Uitgevers, [2021]
Overige gegevens 141 pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Saar & Janna - Met register
ISBN 9789043922913
PPN 432215468
Rubriekscode 629.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kookboeken
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Kookboeken