Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Autoroutes Frankrijk
Boek

Autoroutes Frankrijk 24 autoroutes (2021)/ vertaling [uit het Engels]: Harry Bunk, Nico Groen, Gon Hokke, Corry Lagewaard, Ernst Schreuder, Eric Strijbos, Jaap Verschoor, bewerking: Punt. vertaling & redactie, Gon Hokke, Corry Lagewaard

Aanwezigheid

Recensie

Zoals gebruikelijk bij de 'Capitool reisgidsen' staat de gids boordevol informatie en kleurrijk fotomateriaal. Dat is in deze gids met een verzameling bijzondere autoroutes, niet anders. Allereerst wat praktische informatie over Frankrijk en tips voor het reizen met de auto door het land. Al snel wordt begonnen met de uiteenzetting van de 24 autoroutes. De ritten zijn zo uitgekozen dat ze alle Franse regio's bestrijken van de weelderige boomgaarden in Normandië tot en met de zon overgoten Provence en Corsica. Elke route behandelt bezienswaardigheden, accommodaties, eten en drinken, een wandeltocht (met stadsplattegrond) en uitstapjes voor een langer verblijf. Op die manier kan elke route uitgestippeld worden tot een dagtocht of tot een langere autovakantie. Routeboek voor de echte liefhebber van kaartlezen. Er zijn ook postcodes vermeld, zodat men die kan instellen in een navigatiesysteem. Achterin een register en een lijst met woorden en uitdrukkingen. Met een losse kaart, uitvouwbare voor- en achterflap met overzichtskaart en verkeersborden. Kleine druk. Herziene en geactualiseerde druk*.

Specificaties

Nederlands | 9789000365678 | 264 pagina's

Titel Autoroutes Frankrijk : 24 autoroutes
Instelling /Punt. vertaling & redactie, Amersfoort
Secundaire auteur Harry Bunk ; Gon Hokke
Type materiaal Boek
Editie 4de herziene druk;
Uitgave Amsterdam : Capitool, 2021
Overige gegevens 264 pagina's - illustraties, kaarten, plattegronden - 23 cm - uitneembare kaart
Annotatie Met register - Vertaling van: Backroads France. - London : Dorling Kindersley, (c)2019. - (Eyewitness travel guides)
ISBN 9789000365678
PPN 430537484
Rubriekscode Frankrijk 993
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Autotochten; Frankrijk
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Frankrijk

Relaties/Serie

Capitool reisgidsen
Boek

Capitool reisgidsen (1994-...)

vol.
Uitgeleend