Search and destroy
DVD

Search and destroy ([2021])/ directed by Danny Lerner

Drie jaar nadat hij is ontslagen, wordt een Amerikaanse ranger toch weer gevraagd voor een privé-missie tegen de Oekraiense wapenhandelaar die destijds zijn hele eenheid uitmoordde.

Aanwezigheid

Recensie

Amerikaanse thriller (2020) van Danny Lerner (producer van o.a. Replicant, Conan the barbarian en Olympus has fallen). Met Dylan Bruce (Orphan black; Midnight, Texas), Sergey Badyuk (Gogol. Nachalo) en Julian Kostov (Shadow and bone). Een Amerikaanse ranger weet een gegijzelde familie niet te redden en raakt zijn hele eenheid kwijt in een gevecht met een beruchte Oekraïense wapenhandelaar. Hij wordt ontslagen, maar drie jaar later toch weer gevraagd voor een privé-missie in Albanië tegen diezelfde wapenhandelaar. Beoordeling IMDb: 2.7. Jason Pirodsky (The Prague Reporter 6-5-'21): Charmante parodie op een jaren tachtig actiefilm, met bijbehorende bizarre keuzes en technische mankementen. Zeer onderhoudend, zeker als je een 'niche smaak' hebt. Opgenomen in Bulgarije en gevuld met gevaarlijk uitziende effecten en pyrotechnieken. Verzorgd gemaakt, gericht op een authentieke beleving (3 sterren). John M. Jerva (action-flix.com 22-8-'20): 'Special forces' thriller vol spektakel en special effects voor de fans die terugverlangen naar de tijd voor de computer generated images (CGI). Hommage aan de actiefilms uit de negentiger jaren vol kogels, explosies en stunts.

Specificaties

Engels | 8719372009147

Titel Search and destroy
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Danny Lerner ; Dylan Bruce ; Sergey Badyuk ; Julian Kostov
Type materiaal DVD
Uitgave [Utrecht] : Dutch FilmWorks, [2021]
Overige gegevens 1 dvd-video (89 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Dylan Bruce, Sergey Badyuk, Julian Kostov. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Verenigde Staten : MM1 Productions, 2020
ISBN 8719372009147
PPN 433180595
Genre thriller
Taal Engels