De schuilplaats van de duistere meester
Boek

De schuilplaats van de duistere meester (juli 2021)/ door Tracey West, Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Jurjen Tiersma

Voordat de meesters Wu en Garmadon zo wijs en sterk waren als nu, beleefden ze als jonge ninja's in opleiding veel spannende avonturen. Zo gingen ze in opdracht van hun vader op zoek naar een geheimzinnig juweel. Verhaal over Lego Ninjago. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De oude Spinjitzumeester en ninja Wu verteld zijn ninjaleerlingen een verhaal over toen hij nog jong was en samen met zijn broer Garmadon op missie werd gestuurd door zijn vader. Na dagen reizen willen ze uitrusten in een dorpje, maar daar gebeuren vreemde zaken. Dorpsbewoners worden ontvoerd door levende houten poppen. Wie of wat zit hier achter ? De ninjabroers komen in actie om dit raadsel te ontrafelen. Spannend verhaal met een vleugje humor over de strijd tussen goed en kwaad dat zich afspeelt in het fictieve land Ninjago. De vele in grootte variërende illustraties in animatiestijl in zwart-wit- en grijstinten en het gebruik van een groot lettertype en ruime marges zorgen voor een speelse opmaak. Geschreven in makkelijke taal met veel dialoog. Bevat achterin een verklarende woordenlijst. Aantrekkelijk omslag, gebonden uitgave. Deeltje uit de serie* over de Spinjitzu brothers, dat gebaseerd is op de speelgoedlijn Lego Ninjago. Gezien de toegankelijkheid van het verhaal en de populariteit van de Lego poppetjes geschikt voor een brede lezersgroep vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789030508045 | 143 pagina's

Titel De schuilplaats van de duistere meester
Uniforme titel Lekker lezen met Lego® boeken Lekker lezen met Lego boeken
Auteur Tracey West
Instelling /LEGO gruppe, Denemarken
Secundaire auteur Jurjen Tiersma
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Billy Bones, juli 2021
Overige gegevens 143 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Uitgave onder licentie van de Lego Group - ISBN niet in boek, afkomstig van barcode - Op omslag: Lekker lezen met Lego® boeken - Vertaling van: The lair of Tanabrax. - The LEGO Group, (c)2021. - (Lego® Ninjago®)
ISBN 9789030508045
PPN 432201076
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Ninja's ; Lego
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Lego® Ninjago®: Spinjitzu Brothers
Boek

Lego® Ninjago®: Spinjitzu Brothers (2021-...)

vol.
Uitgeleend
Tracey West