Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Wat wil ik worden?
Boek

Wat wil ik worden? ([2021])/ Frances Stickley, Lucy Fleming, vertaling [uit het Engels]: Ellen Hosmar ; redactie: Vitataal

Wat wil je worden? Als je in jezelf gelooft, kun je alles zijn! Misschien een piraat, clown, kdokter of technicus. Prentenboek met levendige kleurenillustraties waarop kinderen te zien zijn die jouw fantasieën uitvoeren. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Als je fantaseert over wat je wilt worden, dan kan je van alles doen en zijn: een clown, superheld, technicus en je kunt vliegen, dino's opgraven, slingeren in de jungle, onder water duiken, in de ruimte vliegen om tenslotte diep in slaap te vallen in je eigen bed. Als je in jezelf gelooft, kan je alles. Prentenboek met een verhaal geschreven in de jij-vorm, waarbij twee jongens en twee meisjes afgebeeld zijn die alles uitvoeren wat jij fantaseert. Op de levendige kleurrijke illustraties in allerlei formaten is veel te zien en ze bevatten veel details. De teksten zijn in een grote letter in de illustraties gezet. Ze bevatten geen moeilijke woorden en zijn geschreven in korte, meestal vier zinnen, die soms rijmen. Er zijn verschillende rijmschema's gebruikt. Een fris en vrolijk prentenboek waarin veel te zien is en in een dag veel te beleven valt. Om samen te lezen en te bekijken met kinderen vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048319459

Titel Wat wil ik worden?
Auteur Frances Stickley
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Lucy Fleming ; Ellen Hosmar
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, [2021]
Overige gegevens 32 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Vertaling van: What will I be?. - London : Andersen Press Ltd., (c)2021
ISBN 9789048319459
PPN 432261788
Thematrefwoord Beroepen ; Fantasie ; Rijmvertellingen
Taal Nederlands