Pret in de hut en andere korte stripverhalen [Meeluisterboek]
Boek

Pret in de hut en andere korte stripverhalen [Meeluisterboek] ([2016])/ Carine Aerts, met tekeningen van Emilie Timmermans ; idee & inhoudelijk en grafisch concept: ZNU

Elf korte strips over een boot met een wiel, een spook in de tent en pret in een hut. Met tekst in ballonnen. AVI-M3. Vanaf ca. 6,5 jaar.

Recensie

Stripverhalen zijn er voor alle leeftijden, maar déze stripverhaaltjes zijn echt bedoeld voor de beginnende lezer. Elk verhaaltje is verdeeld over een dubbele pagina; zes tot acht plaatjes per verhaal en in de 'praat-ballonnetjes' wordt uitsluitend gebruikgemaakt van éénlettergrepige woorden, AVI-M3. De gebruikte thema's sluiten goed aan bij de belevingswereld van de doelgroep. De illustraties zijn kleurrijk en hebben ook kenmerken zoals jonge kinderen die zouden kunnen tekenen. Het resultaat is een boekje met stripverhaaltjes die de kinderen zelfstandig kunnen lezen en bekijken. Onderdeel van de serie 'Ssst ... ik lees'. Met meelees-cd (ca. 25 min.) waarop het verhaal op AVI-niveau wordt voorgelezen. Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463520027

Titel Pret in de hut en andere korte stripverhalen [Meeluisterboek]
Auteur Emilie Timmermans
Instelling /Zuidnederlandse Uitgeverij, Aartselaar
Secundaire auteur Carine Aerts
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2016]
Overige gegevens 24 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Beeldverhaal - Meeluisterboek. - Met inlogcode
ISBN 9789463520027
PPN 432735089
Genre verhalenbundel
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Ssst... ik lees!
Boek

Ssst... ik lees! (2005-...)

vol.
Uitgeleend