Een dappere muis [Meeluisterboek]
Boek

Een dappere muis [Meeluisterboek] ([2014])/ Geert Dhooge, met tekeningen van Margot Senden ; idee & inhoudelijk en grafisch concept: ZNU

Er zit een muis in de tuin van Tom en Lien. Pap en mama willen hem weg hebben. Maar poes is lui en muis is slim. Hoe moet dat nu? AVI-M4. Vanaf ca. 7 jaar.

Recensie

Een verhaal vol humor over Tom en Lien, die in hun tuin een muis signaleren. Hun ouders willen de muis weg hebben. Ze zetten de poes in, maar niks helpt. Poes is lui en muis is slim. Maar oom Raf weet raad. De eenvoudige tekst, AVI-M4, wordt afgewisseld met illustraties, waarbij tekst in een tekstballon wordt toegevoegd. Deze tekst vult het verhaal naadloos aan. Dat is leuk gevonden. Het boek heeft een prettige afwisseling van tekst en illustraties, en diverse gekleurde bladzijden. Een grappig, inlevend, kindgericht verhaal dat vanuit de beleving van een kind geschreven is. Deel in de serie 'Tijd voor een boek'*. Met meelees-cd (ca. 35 min.) waarop het verhaal op AVI-niveau wordt voorgelezen. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463520140 | 32 pagina's

Titel Een dappere muis [Meeluisterboek]
Auteur Geert Dhooge
Instelling /Zuidnederlandse Uitgeverij, Aartselaar
Secundaire auteur Margot Senden
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2014]
Overige gegevens 32 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie Meeluisterboek. - Met inlogcode
ISBN 9789463520140
PPN 432732896
Genre dierenleven
Thematrefwoord Muizen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Tijd voor een boek!
Boek

Tijd voor een boek! (2011-...)

vol.
Uitgeleend