Inclusief leiderschap
Boek

Inclusief leiderschap veranker diversiteit in je organisatie ([2021])/ Henk Jan Kamsteeg en Ugur Özcan, illustraties binnenwerk: Bert Holtkamp

Managementroman. Een directeur tracht de bedrijfsresultaten te verbeteren door diversiteit en inclusiviteit onder het personeel te bevorderen.

Aanwezigheid

Recensie

Hoe zorg je ervoor dat een succesvol bedrijf nog beter gaat presteren? Door een managementteam aan te trekken dat een afspiegeling is van de maatschappij: divers en inclusief. Dit als parabel geschreven managementsboek volgt directeur Anton tijdens het eerste jaar van zijn nieuwe job. Anton moet zijn raad van bestuur er keer op keer weer van overtuigen dat zijn keuze voor een team vol diversiteit en inclusiviteit zal leiden tot betere resultaten. Hij moet daarbij op alle niveaus, ook bij zichzelf, vooroordelen doorbreken. Leidinggeven aan een divers team is moeilijker dan aan een homogeen team. Maar ook veel echter, meer integer en maatschappijbewust. Het boek leest gemakkelijk weg en biedt inzichten voor leidinggevenden om met een divers team goede resultaten te behalen. Auteurs: Henk Jan Kamsteeg is expert op het gebied van leiderschap en storytelling; Ugur Ozcan is een gedreven leider met veel ervaring in de private en publieke sector.

Specificaties

Nederlands | 9789047015291 | 179 pagina's

Titel Inclusief leiderschap : veranker diversiteit in je organisatie
Auteur Henk Jan Kamsteeg
Secundaire auteur Ugur Özcan ; Bert Holtkamp
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Business Contact, [2021]
Overige gegevens 179 pagina's - illustraties - 21 cm
ISBN 9789047015291
PPN 432154396
Rubriekscode 366.41
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Leiderschap; Diversiteit
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Leidinggeven