En ze leerden nog lang en gelukkig
Boek

En ze leerden nog lang en gelukkig de levensinitiaties in relaties en opvoeding (2021)/ Bonnie Bessem, eindredactie: Frank Janse

Leven vanuit de ziel in plaatst vanuit enkel de persoonlijkheid. Oefeningen en praktijkvoorbeelden om je bewustzijn op spirituele wijze te verruimen en daardoor bewuster te gaan leven.

Aanwezigheid

Recensie

In dit boek heeft de auteur de focus verlegt naar de opvoeding van kinderen en wat kinderen zelf willen weten. Dit naar aanleiding van haar vorige boek 'Onderweg naar verlichting' (2013) waar ze de Levensinitiaties introduceerde. Deze werkt ze uit als spirituele bewustwording, in relaties, gezin en opvoeding. Ze legt helder uit hoe dit vernieuwende denkkader werkt; met vier uitdagingen gekoppeld aan de elementen die we allemaal ervaren in ons dagelijkse leven, waarna belemmerende overtuigingen deels ook met oefeningen kunnen wordt ontkracht. En met de zeven sleutels die je altijd terug kunnen brengen naar de bron van liefde. Deze laat ons voelen en beseffen wie we in essentie zijn en geeft ons de kracht en inzichten bij de beproevingen die een gezin, kinderen en een relatie nou eenmaal met zich meebrengen. Auteur combineert als psycholoog deze kennis met spiritualiteit en krijgt daarbij als medium, ook hulp van haar begeleiders uit de ongeziene wereld. Ze heeft meerdere boeken geschreven waaronder 'Tao van het mediumschap' (2013) en 'Hemeltaal' (2017). Ze heeft het opleidingsinstituut 'Het LevensCollege' mede-opgericht.

Specificaties

Nederlands | 9789492066657 | 288 pagina's

Titel En ze leerden nog lang en gelukkig : de levensinitiaties in relaties en opvoeding
Auteur Bonnie Bessem
Secundaire auteur Frank Janse
Type materiaal Boek
Uitgave Den Haag : Uitgeverij Bewust Zijn, 2021
Overige gegevens 288 pagina's - illustraties - 21 cm
ISBN 9789492066657
PPN 430513356
Rubriekscode 418.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Relaties; Esoterische visie ; Opvoeding; Esoterische visie
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Relaties