Jouw lied jouw leven
Boek

Jouw lied jouw leven de kracht van stembevrijding (2021)/ Marjo Brenters, redactie Vitataal tekst & redactie ; illustraties Mai Flesseman

Zingen over dat wat in je leeft, een reis van binnen naar buiten. Met ervaringen uit de praktijk en oefeningen om je stem te bevrijden.

Aanwezigheid

Recensie

De auteur is door Jan Kortie (die een voorwoord in dit boek scheef) opgeleid tot stembevrijder, en geeft inmiddels zelf cursussen in het vrijelijk, ongeremd gebruik van de stem, met name als men zingt. "Stembevrijding gaat over het vrijmaken van ons natuurlijke stemgeluid, om dat los te weken uit vastgeroeste patronen en/of overtuigingen die wij over onszelf en ons zingen koesteren." Het boek besteedt veel aandacht aan de psychologische, emotionele moeilijkheden die een vrije zelfexpressie (zoals door te zingen) bemoeilijken. Zelfkennis, een verkenning van het onbewuste en bewustwording van ons wezen maken stembevrijding tot een spirituele aangelegenheid. Met veel praktijkvoorbeelden, diverse oefeningen - onder andere in beter ademhalen - en een aantal lees-, kijk- en luistertips.

Specificaties

Nederlands | 9789460152023 | 224 pagina's

Titel Jouw lied jouw leven : de kracht van stembevrijding
Auteur Marjo Brenters
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Mai Flesseman
Type materiaal Boek
Uitgave Eeserveen : Uitgeverij Akasha, 2021
Overige gegevens 224 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789460152023
PPN 430417861
Rubriekscode 787.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zangkunst; Inspiratie ; Zangkunst; Zelfverwerkelijking
PIM Rubriek Muziek
PIM Trefwoord Zangkunst