Hoe spint een kat?
Boek

Hoe spint een kat? ([2021])/ Nancy Furstinger, vertaling [uit het Engels]: Kirsten Verhagen ; eindredactie en bewerking: Mary Waaijer

Kittens spinnen als ze bij hun moeder drinken. Lees van alles over hoe en waarom katten spinnen en welke geluiden ze nog meer maken. Met veel foto's en tekeningen in kleur. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Kittens spinnen als ze bij hun moeder drinken en als ze gelukkig zijn. Zo krijgen ze een sterkere band met hun moeder. In vijf korte hoofdstukken wordt verteld hoe en waarom katten en sommige wilde katten spinnen en welke geluiden ze nog meer kunnen maken om te communiceren. Dit deel uit de vierdelige serie 'Toffe dierenweetjes'* bevat informatieve tekstblokken in een kleurige lay-out met veel kleurenfoto's, soms over twee pagina's, weetjes en tekeningen. De tekst is eenvoudig, maar bevat wel moeilijke woorden, zoals orgaan, welpen en maskeren. De meeste worden uitgelegd in de tekst of in de verklarende woordenlijst achterin. Het boek sluit af met twee doe-opdrachten, een register en verwijzingen naar andere boeken en twee schooltv-filmpjes. Voorzien van het keurmerk Makkelijk Lezen. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar, ook voor moeizame lezers.

Specificaties

Nederlands | 9789086647323 | 32 pagina's

Titel Hoe spint een kat?
Auteur Nancy Furstinger
Secundaire auteur Kirsten Verhagen ; Mary Waaijer
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2021]
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register - Vertaling van: How do cats purr? - Capstone Press, (c)2019. - (Crazy animal facts)
ISBN 9789086647323
PPN 433390026
Rubriekscode 634.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Katten
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Katten

Relaties/Serie

Toffe dierenweetjes
Boek

Toffe dierenweetjes (2021-...)

vol.
Uitgeleend