Aan de slag in de tuin!
Boek

Aan de slag in de tuin! ([2021])/ Amy Jane Leavitt, vertaling [uit het Engels]: Vanja Walsmit ; eindredactie: Simon van der Sluijs

Vind je het leuk om in de tuin te werken en daarmee geld te verdienen? Lees hoe je een bedrijfje opzet, hoe je met geld moet omgaan, reclame maakt en klanten vindt. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 11 t/m 14 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Geld verdienen met werken in de tuin, lijkt jou dat wel wat? Als je wat wilt bijverdienen en graag buiten bent dan is een bedrijfje in tuinonderhoud perfect voor jou. Dit boek laat je stap voor stap zien hoe je een eigen bedrijfje in tuinonderhoud op kunt starten en wat je daarvoor allemaal moet regelen. Na een korte inleiding volgen vijf hoofdstukken: zo pak je het aan, maak reclame voor jezelf, stel je professioneel op, geldzaken en een bloeiend bedrijf. Op vrolijk gekleurde pagina's worden in verschillende kaders onderwerpen behandeld als het verzinnen van een goede naam, motivatie, een begroting maken en het inzetten van hulptroepen. De informatie in de kaders wordt aangevuld met tips en veel kleurenfoto's. Moeilijke woorden zijn vetgedrukt en worden zowel onderaan de pagina als in de verklarende woordenlijst verklaard. Bevat verder een lijstje boeken en websites voor wie meer wil weten en een register. Deel uit de vierdelige reeks 'Start je eigen bedrijfje'*. Vrolijk vormgegeven boek vol praktische informatie en tips waar jonge ondernemers zelf prima mee uit de voeten kunnen. Vanaf ca. 11 t/m 14 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789086647460 | 32 pagina's

Titel Aan de slag in de tuin!
Auteur Amy Jane Leavitt
Secundaire auteur Vanja Walsmit ; Simon van der Sluijs
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2021]
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 27 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register - Vertaling van: Start your yard work business. - Capstone Global Library Limited, (c)2018. - (Build your business)
ISBN 9789086647460
PPN 433395257
Rubriekscode 360.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Startende ondernemingen
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Startende ondernemingen

Relaties/Serie

Start je eigen bedrijfje
Boek

Start je eigen bedrijfje (2021-...)

vol.
Uitgeleend