Aan de slag als kinderoppas!
Boek

Aan de slag als kinderoppas! ([2021])/ Melissa Higgins, vertaling [uit het Engels]: Vanja Walsmit ; eindredactie: Simon van der Sluijs

Vind je het leuk om op kinderen te passen en daarmee geld te verdienen? Lees hoe je een bedrijfje opzet, hoe je met geld moet omgaan, reclame maakt en klanten vindt. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 11 t/m 14 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Als je goed met kleine kinderen overweg kunt, kan je daar misschien geld mee verdienen! Dit boek laat stap voor stap zien hoe je hiervoor een eigen bedrijfje kunt starten en wat je daarvoor allemaal moet regelen. Na een korte inleiding volgen vijf hoofdstukken over een goede voorbereiding, tips om een goede kinderoppas te zijn, het oplossen van problemen en financiële zaken. Op vrolijk gekleurde pagina's worden in verschillende kaders op een pastelkleurige achtergrond onderwerpen behandeld als: het kennen van je grenzen (o.a. weet je hoe je een baby moet verschonen?), hoe vind je klanten, kennismaking met de ouders, wat ga je met de kinderen doen, motivatie en het verstandig omgaan met het verdiende geld. De informatie in de kaders wordt aangevuld met tips en veel kleurenfoto's. Moeilijke woorden zijn vetgedrukt en worden zowel onder aan de pagina als in de verklarende woordenlijst verklaard. Afgesloten wordt met een tip voor een boek en twee websites voor nadere informatie en een register. Deel uit de vierdelige reeks 'Start je eigen bedrijfje'*. Vrolijk vormgegeven boek vol praktische informatie en tips waar jonge ondernemers zelf prima mee uit de voeten kunnen. Een van de weinige boeken over dit onderwerp. Vanaf ca. 11 t/m 14 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789086647439 | 32 pagina's

Titel Aan de slag als kinderoppas!
Auteur Melissa Higgins
Secundaire auteur Vanja Walsmit ; Simon van der Sluijs
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2021]
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 27 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register - Vertaling van: Start your babysitting business. - Capstone Global Library Limited, (c)2018. - (Build your business)
ISBN 9789086647439
PPN 433395206
Rubriekscode 360.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Startende ondernemingen
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Startende ondernemingen

Relaties/Serie

Start je eigen bedrijfje
Boek

Start je eigen bedrijfje (2021-...)

vol.
Uitgeleend