Het beest [Meeluisterboek]
Boek

Het beest [Meeluisterboek] (2019)/ Michaela Morgan, met tekeningen van Chris Mould ; vertaald [uit het Engels] door Selma Noort ; redactie: Carry Elemans

Robbie en Tom horen in het bos een spookachtig gehuil. Is het een beest of een monster? Misschien kunnen ze het vangen en rijk en beroemd worden! Met spannende tekeningen in zwart-wit. AVI-M5. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit deeltje uit de serie 'Makkelijk lezen met Bontekoe'* is het podium voor de elfjarige Robbie en Tom. De twee jongens horen in het bos een angstaanjagend geluid en zien gloeiende ogen... Ze gaan nog verschillende keren luisteren en kijken, want ze willen graag een foto maken van het enge beest dat ze in gedachten hebben én daarmee beroemd worden. Maar ze vinden niets en al wat hun ten deel valt is gelach. Totdat ze het geluid weer horen en dan het alarmnummer bellen, waarop de politie komt. Eenvoudig verhaal, gedrukt in goed leesbaar lettertype (ook voor zwakke lezers) en zeer ruime bladspiegel. Met inhoudsopgave, enkele leesvragen en een te downloaden minileesles. De getekende prenten in zwart-wit roepen samen met de lay-out een spannende, ietwat griezelige sfeer op. Voor lezers die moeite hebben met de leestechniek maar ook van 'spanning met een knipoog' houden! Met code waarmee het verhaal op AVI-niveau beluisterd kan worden op meeluisterboek.nl. AVI-M5. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463522267 | 58 pagina's

Titel Het beest [Meeluisterboek]
Auteur Michaela Morgan
Secundaire auteur Chris Mould ; Selma Noort ; Carry Elemans
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Arnhem : Bontekoe, 2019
Overige gegevens 58 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: The beast. - Edinburgh : Barrington Stoke Ltd, (c)2004 - Meeluisterboek. - Met inlogcode
ISBN 9789463522267
PPN 42187967X
Genre griezelverhaal
Thematrefwoord Griezelen ; Monsters
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Makkelijk lezen met Bontekoe
Boek

Makkelijk lezen met Bontekoe (2019-...)

vol.
Uitgeleend