Gloepidan dubbeldik [Meeluisterboek]
Boek

Gloepidan dubbeldik [Meeluisterboek] (2019)/ Bruno Blume, Jacky Gleich, Nederlandse vertaling [uit het Duits]: Charlotte Bakker ; redactie: Carry Elemans

Twee verhalen over Lars en het buitenaardse wezen Gloepidan. Hij kan niet meer terug, omdat zijn ruimteschip is leeggelopen. In het tweede verhaal is Gloepidan teruggekeerd. Maar niet voor de lol. AVI-E4 en AVI- M5. Vanaf ca. 7,5 jaar.

Recensie

Bundeling van 'Lars en het buitenaardse wezen' en 'Gloepidan het buitenaardse wezen keert terug'* (beide uit 2016). In het eerste verhaal (AVI-E4) ontmoet Lars een buitenaards wezen met de naam Gloepidan. Hij kan niet meer terug, omdat zijn ruimteschip is leeggelopen. In het tweede verhaal (AVI-M5) is Gloepidan teruggekeerd. Maar al snel blijkt dat hij niet voor de lol gekomen is. Deel in de serie 'Makkelijk lezen met Bontekoe', voor kinderen die lezen lastig vinden. Door de ruime bladspiegel en het speciale lettertype is het boek geschikt voor lezers met dyslexie. Leuk is dat beide boeken over Lars en Gloepidan nu gebundeld zijn, dan kunnen kinderen lekker doorlezen. De verhalen zijn trouwens ook zelfstandig te lezen. De verhalen zijn wat hapsnap uitgewerkt: grote sprongen en de problemen en oplossingen zijn wel erg simpel. De talloze kleurrijke illustraties zijn grappig en passen er goed bij. Vanaf ca. 7,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463522533 | 112 pagina's

Titel Gloepidan dubbeldik [Meeluisterboek]
Uniforme titel Gloepidan dubbeldik! Lars en het buitenaardse wezen Gloepidan het buitenaardse wezen keert terug
Auteur Bruno Blume
Secundaire auteur Jacky Gleich ; Charlotte Bakker ; Carry Elemans
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Arnhem : Bontekoe, 2019
Overige gegevens 112 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Omslagtitel: Gloepidan dubbeldik! - Auteur: Bruno Blume, illustraties: Jacky Gleich - Meeluisterboek. - Met inlogcode - Bevat onder andere: Lars en het buitenaardse wezen. - Vertaling van: Gufidaun, Martin und der Außerirdische. - München : Tulipan GmbH, (c)2007. - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: 2016. - Vaantjes ; Gloepidan het buitenaardse wezen keert terug. - Vertaling van: Gufidaun Der Außerirdische kehrt zurück. - München : Tulipan GmbH, (c)2012. - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: 2016. - (Vaantjes)
ISBN 9789463522533
PPN 423452185
Genre science-fiction
Thematrefwoord Buitenaardse wezens
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Makkelijk lezen met Bontekoe
Boek

Makkelijk lezen met Bontekoe (2019-...)

vol.
Uitgeleend