Mijn lievelingsdieren in de zoo
Boek

Mijn lievelingsdieren in de zoo ([2021])/ met illustraties van Anne Mußenbrock

Herken je de aap, de giraf, de ijsbeer en nog zeven dieren uit de dierentuin? En weet je welk geluid ze maken? Zeer klein, vierkant, vrijwel tekstloos hardkartonnen prentenboek met gestileerde illustraties in zachte kleuren. Vanaf ca. 9 maanden.

Recensie

Dit zeer kleine kartonboekje met afgeronde hoeken toont op elke pagina een ander dier uit de dierentuin, tegen een effen achtergrond. Een van beide pagina's is steeds wit, de pagina ertegenover heeft een bijna pastelachtige tint. Op de ene pagina zien we steeds enkel een dier, op de pagina ernaast staat bij het dier welk geluid het maakt ('Groaar'! bij de tijger, 'Toet! Toet!' bij de olifant, etc). De dieren worden niet benoemd. Ze hebben een vrolijke en kleurrijke uitstraling, met heldere kleurvlakken en verschillende patroontjes. De stevige, kartonnen pagina's zijn eenvoudig door kleine kinderhandjes om te slaan. Het boek zal er zeker niet uitspringen in het kinderboekenaanbod, maar is zeker verzorgd door de aantrekkelijke illustraties. In deze reeks genaamd 'Mijn lievelingsdieren' verschenen ook 'Bij de boer', 'In de zee' en 'In het bos'. Vanaf ca. 9 maanden.

Specificaties

Nederlands | 9789463832861

Titel Mijn lievelingsdieren in de zoo
Uniforme titel In de zoo
Auteur Anne Mussenbrock
Type materiaal Boek
Uitgave Kalmthout : Peckmans, [2021]
Overige gegevens 12 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 11 cm
Annotatie Vertaald uit het Duits - Omslag vermeldt: kruipen en begrijpen - Rugtitel: In de zoo - Vertaling van: Lieblingstiere: Im Zoo. - Münster : Coppenrath Verlag GmbH & Co, (c)2018. - (Meine wilde Welt)
ISBN 9789463832861
PPN 433161132
Genre Boekstart - dierenleven
Thematrefwoord Dieren ; Dierentuinen ; Aanwijsboeken ; Geluid
Taal Nederlands