Scooby-Doo! meets Courage the cowardly dog
DVD

Scooby-Doo! meets Courage the cowardly dog ([2021])/ directed by Cecilia Aranovich

Als het hondje Courage in zijn woonplaats Nergens, Kansas een vreemd voorwerp vindt, komen Scooby-Doo en zijn vrienden te hulp. Ze treffen een gigantische sprinkhaan, die de aanvoerder is van een leger insecten. Kunnen de vrienden het insectenleger verslaan? Vanaf ca. 9 jaar.

Recensie

Een cross-over-aflevering uit 2021 in de langlopende animatieserie* over Scooby-Doo, de onhandige, bang aangelegde en altijd hongerige Deense dog. Scooby-Doo werkt samen het hondje Courage, hoofdpersoon in de animatieserie 'Courage the cowardly dog' (1999-2002). Courage woont met zijn baasjes Eustace en Muriel Bagge in het plaatsje Nergens, Kansas. Als hij een vreemd voorwerp vindt, komt Scooby-Doo te hulp, samen met zijn baasje Shaggy en hun vrienden Velma, Fred en Daphne, die samen Detectivebureau Mystery Inc. vormen. Al snel vinden de honden een gigantische sprinkhaan, die de aanvoerder is van een leger insecten. Kunnen de honden hun angst overwinnen en het insectenleger verslaan? Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Engels | 5051888258224

Titel Scooby-Doo! meets Courage the cowardly dog
Uniforme titel Straight outta nowhere : Scooby-Doo! meets Courage the cowardly dog
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Cecilia Aranovich ; Frank Welker ; Matthew Lillard ; Marty Grabstein
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Bros. Home Entertainment, [2021]
Overige gegevens 1 dvd-video (142 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Stemacteurs onder anderen: Frank Welker, Matthew Lillard, Marty Grabstein. - Verschillende talen gesproken waaronder Engels, verschillende talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten : Warner Bros. Animation, 2021
ISBN 5051888258224
PPN 43387807X
Genre detectiveroman
Taal Engels