100 mooiste nationale parken van de wereld
Boek

100 mooiste nationale parken van de wereld (2021)/ tekst: Hanns-Joachim Neubert, Winfried Maaß, vertaling [uit het Duits]: Nellie Tschanz ; redactie: Edwine Bollmann ; tekst herziene uitgave: Elizabeth Haas ; vertaling herziene uitgave: Kantoor Verschoor Boekmakers ; redactie herziene uitgave: Rebo International B.V.

Informatie in woord en beeld over natuur, flora en fauna in nationale parken in Amerika, Azie, Europa, Afrika en Oceanie.

Recensie

Deze uitgave in de '100 mooiste serie' is volgens natuurdeskundigen verbonden aan Rebo Productions een ode aan de honderd meest in het oog springende natuurparken welke verspreid voorkomen op de vijf continenten Amerika, Azië, Europa, Afrika, Oceanië. De uitgaven in 'De 100 serie' staan bekend om hun adembenemende illustraties welke de lezer uitnodigen zich te vergapen aan de natuurschoonheden die in elke uithoek van de wereld voorkomen. Deze spectaculaire wonderen der natuur worden in enkele rijkelijk in full colour geïllustreerde bladzijden beschreven, waarbij de lezer informatie krijgt over onder andere de ideale bezoekperiode, aanwezige flora en fauna en overige nuttige trivia. Het op ruim A4-formaat uitgegeven boek is adembenemend mooi qua opzet en lay-out. Het doet je wegdromen als je eenmaal bevangen bent door de vele natuurfoto's. Reis mee van de Everglades in de VS, via het Kushiro National Park in Japan tot aan Réunion gelegen in de Indische Oceaan en ontdek al het moois dat onze wereld te bieden heeft. Ook de Waddenzee is opgenomen. Met kleurenfoto's, kaartjes, uitgebreide inhoudsopgave en register.

Specificaties

Nederlands | 9789036638487 | 256 pagina's

Titel 100 mooiste nationale parken van de wereld
Auteur Hanns-Joachim Neubert
Secundaire auteur Winfried Maass ; Nellie Tschanz ; Edwine Bollmann ; Elizabeth Haas
Type materiaal Boek
Editie Herziene uitgave;
Uitgave Noordwijkerhout : Rebo Productions, 2021
Overige gegevens 256 pagina's - foto's - 32 cm
Annotatie Met register
ISBN 9789036638487
PPN 433136456
Rubriekscode 570.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Nationale parken; Fotoboeken ; Natuurgebieden; Fotoboeken
PIM Rubriek Natuur en Milieu
PIM Trefwoord Nationale parken

Relaties/Serie

De 100 serie
Boek

De 100 serie (2019-...)

vol.
Uitgeleend