Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Kijk- en zoekboek
Boek

Kijk- en zoekboek op de bouwplaats ([2021])/ tekst: Christina Braun, illustrations: Sebastian Coenen

Op kijk-en zoekplaten zie je de bouwplaats van huizen, een kantoorgebouw, een hoge brug en een tunnel door de bergen. Kijk ook welke gereedschap, machines en voertuigen worden gebruikt en wie er werken. Grote hardkartonnen uitgave met gedetailleerde kijk- en zoekplaten in kleur. Vanaf ca. 3 t/m 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het wordt kijken, zoeken, ontdekken en spelenderwijs leren in/met dit grote hardkartonnen prentenboek (32 cm)! Het kijk- en zoekboek bevat gedetailleerde kleurenillustraties van een spread waarop ontzettend veel te zien is. We nemen een kijkje op de bouwplaats van huizen, een kantoorgebouw, een hoge brug en een tunnel door de bergen. Op de tussenliggende spreads zie je welk gereedschap worden gebruikt, welke machines de voertuigen en wier er allemaal werken. Kleine tekeningen hiervan zijn op een witte achtergrond afgebeeld. Daarbij staat telkens de naam, voorzien van het lidwoord. De stevige kijkplaten bieden een perfect uitgangspunt om met kinderen in gesprek te gaan en de woordenschat op een leuke en speelse manier uit te breiden. De toelichtingen en vragen die in een tekstblok op elke prent staan, zet kinderen aan tot denken en doen en dagen uit tot ontdekken en vertellen. De dikke kartonpagina's hebben twee afgeronde hoeken en kunnen tegen een stootje. In dezelfde opzet en uitvoering verscheen 'Kijk- en zoekboek : op de boerderij'*. Deze mooi verzorgde uitgave is geschikt voor kleuters en zal gegarandeerd bij de beoogde doelgroep in de smaak vallen. Leuk voor thuis, maar ook erg geschikt voor op school/opvang en wellicht in de logopediepraktijk. Vanaf ca. 3 t/m 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044759556

Titel Kijk- en zoekboek : op de bouwplaats
Uniforme titel Op de bouwplaats
Auteur Christina Braun
Secundaire auteur Sebastian Coenen
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2021]
Overige gegevens 16 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 32 cm
Annotatie Vertaald uit het Duits - Vertaling van: Bagger, Kran und Tunnelbau : das grosse Wimmelbuch von der Baustelle. - Frankfurt am Main : Fischer Kinder- und Jugendbuchverlag GmbH, (c)2020
ISBN 9789044759556
PPN 433006021
Rubriekscode 692
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Bouwkunde
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Bouwkunde