Black Lake. Seizoen 3, Dystopia
DVD

Black Lake. Seizoen 3, Dystopia ([2021])/ Ulf Kvensler

Als een groep vrienden zich in een verlaten fabriek in de bossen gaat voorbereiden op het grootste live action role-playing evenement van Scandinavie en de elektriciteit in de oude fabriek weer opstarten, activeren ze ook bovennatuurlijke krachten.

Aanwezigheid

Recensie

Zweedse horrorthrillerserie (2021, 8 afleveringen) van Richard Jarnhed met Bjorn Lundqvist (Finding Alice), Odin Romanus, Lola Zackow, Erik Bolin en Madeleine Martin (Breaking surface, Snabba cash). Een groep vrienden wil in een verlaten fabriek diep in de bossen het grootste live action role-playing (LARK) evenement van Scandinavië houden. Als de groep de waarschuwingen van de conciërge in de wind slaat en de elektriciteit in de oude fabriek toch weer opstart, blijken bovennatuurlijke krachten geactiveerd te worden. Beoordeling IMDb: 8.2. Stuart Jeffries (theguardian.com 19-1-'19) over serie 1: Een hersteloord verandert in nachtmerrie voor zijn genietende bewoners in deze uitbundige maar vlakke Scandinavische horror (3 sterren). Adam Sweeting (theartsdesk.com 20-1-2019) over serie 2: Na een intrigerende start vlakt de griezelige serie wat af. Het verhaal biedt ingrediënten genoeg voor een krachtiger en spannender verhaal, maar uiteindelijk blijken alle historische verbanden niet meer dan achtergrondruis. De ontknoping was enigszins verrassend maar niet erg overtuigend (2 sterren).

Specificaties

Zweeds | 5407003482775

Titel Black Lake. Seizoen 3, Dystopia
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Richard Jarnhed ; Madeleine Martin ; Lola Zackow ; Johan Hafezi
Type materiaal DVD
Uitgave [Gent] : Lumière, [2021]
Overige gegevens 2 dvd-video's (8 × 60 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Madeleine Martin, Lola Zackow, Johan Hafezi. - Zweeds, Deens, Noors gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Zweden : Jarowskij Sverige AB, (c)2021
ISBN 5407003482775
PPN 433732865
Genre griezelverhaal - thriller
Taal Zweeds

Relaties/Serie

Crime series
DVD

Crime series (2008-...)

vol.
Uitgeleend
Black Lake
DVD

Black Lake (2016-...)

vol. Seizoen 3
Uitgeleend