Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Kijk- en zoekboek
Boek

Kijk- en zoekboek op de boerderij ([2021])/ tekst: Christina Braun, illustrations: Sebastian Coenen

Op kijk-en zoekplaten zie je wat er allemaal gebeurt op de boerderij in de vier seizoenen. Kijk ook welke dieren er zijn, welke voertuigen en machines en wat voor fruit, groenten en ander lekkers. Grote hardkartonnen uitgave met gedetailleerde kijk- en zoekplaten in kleur. Vanaf ca. 3 t/m 5 jaar.

Aanwezigheid

  • Uitgeleend tot: 01/07/2024
    0-8 jaar - 2e verd. - Weten - Bedrijf en beroep BOERDERIJEN BRAU

Recensie

Dit grote hardkartonnen kijk- en zoekboek (32 cm) bevat vier zoekplaten waarop je kunt ontdekken hoe het leven op de boerderij is in de vier seizoenen. Tussendoor staan drie spreads met tekeningen van de dieren van de boerderij, voertuigen en machines en fruit, groenten en ander lekkers van de boerderij. De tekeningen staan op een witte achtergrond. Elk plaatje wordt kort benoemd, het lidwoord staat erbij. Op elke zoekplaat is een tekstblokje opgenomen die eindigt met een vraag die stimuleert om te gaan zoeken. De overzichtsplaten stimuleren om terug te bladeren en op zoek te gaan naar alle dieren, enz. De winter heeft geen overzichtsplaat. Maar ook dan is er genoeg om naar te kijken. In dezelfde opzet verscheen 'Kijk- en zoekboek: op de bouwplaats'*. De stevige kijkplaten bieden een goed uitgangspunt om met kinderen in gesprek te gaan en de woordenschat op een leuke en speelse manier uit te breiden. Vanaf ca. 3 t/m 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044759549

Titel Kijk- en zoekboek : op de boerderij
Uniforme titel Op de boerderij
Auteur Christina Braun
Secundaire auteur Sebastian Coenen
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2021]
Overige gegevens 16 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 32 cm
Annotatie Vertaald uit het Duits - Vertaling van: Das große Buch vom Bauernhof. - Frankfurt am Main : Fischer Kinder- und Jugendbuchverlag GmbH, (c)2018
ISBN 9789044759549
PPN 433005998
Rubriekscode 631.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Boerderijen
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Boerderijen