Bewust slapen en uitgerust ontwaken
Boek

Bewust slapen en uitgerust ontwaken jouw gids naar rustgevende slaap ([2021])/ Anouk Puister, illustraties: Eef Ouwehand

Persoonlijk verhaal waarin kennis en ervaring op het gebied van slaapproblemen worden gedeeld, met tips voor een rustgevende slaap.

Aanwezigheid

Recensie

Anouk Puister studeerde communicatiewetenschappen en ging vervolgens werken in marketingfuncties. Haar drukke baan en haar veeleisende privéleven leidden tot overspanningsklachten en slaapproblemen. Dat werd een keerpunt in haar leven. Ze ging zich verdiepen in achtergronden van spanningsklachten en slecht slapen. Ze deed uitgebreid literatuuronderzoek en volgde cursussen tot yogadocent. Maar liefst 25% van alle volwassen Nederlanders blijkt slaapproblemen te hebben. Puister noemt zich nu dé slaapambassaseur van Nederland. Ze geeft masterclasses over slaap, ontspanning en (zelf)bewustzijn. Haar combinatie van privé ervaringen en autodidact op het gebied van slaapproblemen levert een goed leesbaar boek op, met praktische tips voor degene die zich hier ontvankelijk voor wil opstellen. De veelvuldige Engelse citaten en tegeltjeswijsheden hadden overigens wel in het Nederlands gemogen.

Specificaties

Nederlands | 9789021582009 | 207 pagina's

Titel Bewust slapen en uitgerust ontwaken : jouw gids naar rustgevende slaap
Auteur Anouk Puister
Secundaire auteur Eef Ouwehand
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Kosmos Uitgevers, [2021]
Overige gegevens 207 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789021582009
PPN 432191674
Rubriekscode 615.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Slapen
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Slapen