Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Doggietaal
Boek

Doggietaal een gids om de lichaamstaal van je viervoeter beter te begrijpen (2021)/ Lili Chin, vertaling [uit het Engels]: Léonne Neven

Educatief gidsje dat op speelse wijze informeert over hondentaal, waardoor je je viervoeter beter leert begrijpen en zijn signalen sneller leert herkennen.

Recensie

Mijn hond gaapt, ijsbeert, tilt zijn pootje op en springt tegen me op. Maar wat wil hij daarmee zeggen? Hondentaal is voor de mens niet altijd zo vanzelfsprekend en wordt vaak verkeerd geïnterpreteerd. Aan de hand van grappige, duidelijke illustraties - met korte begeleidende tekstjes - leer je met dit gidsje je hond en zijn vriendjes beter kennen. Zo lees je over verschillende begroetingen, houdingen, de stand van oren, ogen, staart en bek. Wat is spel en wat doet een hond die in tweestrijd zit of gestrest is? Een educatief gidsje dat jou - samen met je kinderen - op speelse wijze je viervoeter beter leert begrijpen, zijn signalen sneller leert herkennen, waardoor je beter kunt anticiperen op wat hij wil en voelt. De maker van deze -oorspronkelijke Engelse - gids is illustratrice, die ervaring heeft met het maken van hondencampagnes ter preventie van bijtincidenten, trainingsboeken en hondentaalposters voor dierenasiels.

Specificaties

Nederlands | 9789045326375 | 122 pagina's

Titel Doggietaal : een gids om de lichaamstaal van je viervoeter beter te begrijpen
Uniforme titel Doggie taal
Auteur Lili Chin
Secundaire auteur Léonne Neven
Type materiaal Boek
Uitgave Amersfoort : MUS, 2021
Overige gegevens 122 pagina's - ilustraties - 16 cm
Annotatie Vertaling van: Doggie language. - Summersdale Publishers Ltd, (c)2020
ISBN 9789045326375
PPN 432267999
Rubriekscode 634.14
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Honden; Psychologie
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Honden