The Peak District
Boek

The Peak District (February 2020)/ Helen Moat, maps David McCutcheon

Engelstalige reisgids voor het Peak District, een als werelderfgoed aangewezen nationaal park in het noorden van Engeland.

Aanwezigheid

Recensie

De kwaliteit van de Bradt gidsen ligt op het tekstuele vlak: ze zijn vrij sober uitgegeven en bevatten veel praktische informatie en weinig beeld. De gidsen zijn gericht op zelfstandige (jonge) avontuurlijke reizigers, die er niet voor terugdeinzen ook de meer afgelegen, minder toeristische en soms ook gevaarlijke bestemmingen te bezoeken. Deze Engelstalige gids in de serie 'Bradt Slow Guides' is gewijd aan The Peak District, een als werelderfgoed aangewezen nationaal park in het noorden van Engeland. Een 'Slow Travel' kwaliteitsgids boordevol informatie, geschreven door een lokale expert op een vlotte, kritische en humoristische toon die ook doet denken aan bijvoorbeeld de Rough Guides. Elk hoofdstuk begint met een gedeelte gewijd aan wandel- en fietsroutes. Vervolgens worden de steden, dorpen en bezienswaardigheden besproken. In kaders extra informatie. Achterin een lijst met accommodaties. Met drie kleurenkaternen foto's, verder is de gids geïllustreerd met enkele kaarten en plattegronden met rode steunkleur. Met index. Geactualiseerd*.

Specificaties

Engels | 9781784774240 | 256 pagina's

Titel The Peak District
Auteur Helen Moat
Secundaire auteur David McCutcheon
Type materiaal Boek
Editie Edition 2;
Uitgave Chesham, Buckinghamshire : Bradt Travel Guides Ltd, February 2020 - Guilford, Connecticut : The Globe Pequot Press Inc
Overige gegevens 256 pagina's - illustraties, kaarten - 20 cm
Annotatie 1e druk: 2016 - Met index
ISBN 9781784774240
PPN 429256507
Rubriekscode Groot-Brittannië 995.3
Taal Engels
Onderwerp algemeen Peak District (nationaal park); Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Nationale parken

Relaties/Serie

Bradt Slow Guides
Boek

Bradt Slow Guides local, characterful guides to Britain's special places (2010-...)

vol.
Uitgeleend