Kittens tegen dino's
Boek

Kittens tegen dino's (juni 2021)/ Davy Mourier, Stan Silas, Valérie Sierro, vertaling [uit het Frans]: Dieter Van Tilburgh

Eva krijgt van haar vader voor haar tiende verjaardag drie schattige poesjes. Maar zijn het wel gewone poesjes? De volgende dag krioelt haar woonplaats Saint-Malo van de dinosaurussen. Waar komen die dino's ineens vandaan? En zijn het wel dino's? Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Eerste deel van een nieuwe stripserie. Voor haar tiende verjaardag krijgt Eva van haar vader drie kleine poesjes. Het zijn geen gewone poesjes. Dat blijkt wanneer de volgende ochtend haar woonplaats, het Franse Saint-Malo, vol zit met dinosaurussen. Dat zijn echter ook geen gewone dino's, maar getransformeerde mensen. Dat transformeren wordt gedaan door de wezens van de planeet Kjsdfbknjsgd die de Aarde aanvallen. Eva's vader wordt door de aliens ontvoerd, maar met behulp van de poesjes - die robotkatjes blijken te zijn - en een paar andere helpers en wat toverkunsten wordt de vader weer bevrijd en wordt alles weer normaal. Het is duidelijk: er gebeurt heel veel en in een hoog tempo in deze strip. De kleurrijke tekeningen zijn geslaagd en geïnspireerd door manga's. De poesjes en ook Eva en haar vriendjes hebben dan ook grote ogen. Een levendige, afwisselende en humorvolle en beslist originele strip. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463942737 | 56 pagina's

Titel Kittens tegen dino's
Auteur Stan Silas
Secundaire auteur Davy Mourier ; Valérie Sierro ; Dieter Van Tilburgh
Type materiaal Boek
Editie 1ste druk;
Uitgave Genk : Uitgeverij Daedalus, juni 2021
Overige gegevens 56 pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Vertaling van: Chatons contre dinosaures. - Editions Jungle, (c)2019
ISBN 9789463942737
PPN 433388773
Genre stripverhaal - science-fiction
Thematrefwoord Dinosaurussen ; Buitenaardse wezens
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Kittens tegen ...
Boek

Kittens tegen ... (2021-...)

vol. 1
Uitgeleend
Stan Silas