In 10 stappen een bloedstollende thriller schrijven
Boek

In 10 stappen een bloedstollende thriller schrijven pak de spanning en houd die vast tot het eind ([2021])/ Marelle Boersma

Handleiding in de vorm van een tienstappenplan met praktische tips over hoe je spanning kunt opwekken bij het schrijven van een thriller.

Aanwezigheid

Recensie

Marelle Boersma is thrillerschrijfster en schrijfcoach en organiseert schrijfvakanties in Frankrijk. Vanuit haar gevarieerde praktijk geeft ze in heldere taal tips over hoe je in een verhaal op verschillende manieren spanning kunt opwekken. Ze beperkt zich terecht tot de opbouw van een verhaal en hoe dat spannend te maken, andere technieken als het schrijven van dialogen of het vinden van een eigen stijl stipt ze hooguit aan. Naast theorieën over bijvoorbeeld grote en kleine spanningsbogen, gesloten of open eindes en het scheppen van levensechte personages, heeft ze ook getuigenissen opgenomen van beginnende schrijvers die ze heeft gecoacht. Daarnaast kunnen die beginnende schrijvers via haar website gratis adviezen krijgen. Een handleiding die stimuleert te gaan schrijven, en dan niet alleen thrillers. Heldere cursus over de technieken om een verhaal spannend te maken van de schrijfster van o.a. de Vertrek-thrillers. Deel uit de 'tien stappen'-serie van uitgeverij Expertboek. Zeer geschikt voor beginnende schrijvers en een steun voor gevorderden.

Specificaties

Nederlands | 9789493222380 | 97 pagina's

Titel In 10 stappen een bloedstollende thriller schrijven : pak de spanning en houd die vast tot het eind
Auteur Marelle Boersma
Secundaire auteur Manon Müller
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Breda] : Expertboek, [2021]
Overige gegevens 97 pagina's - illustraties - 22 cm
ISBN 9789493222380
PPN 433125349
Rubriekscode 814
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Thrillers schrijven
PIM Rubriek Schrijvers en Boeken
PIM Trefwoord Schrijven

Relaties/Serie

In 10 stappen
Boek

In 10 stappen (2019-...)

vol.
Uitgeleend