Het geheim van de verliefde hulpkok [Dyslexie editie]
Boek

Het geheim van de verliefde hulpkok [Dyslexie editie] ([2021])/ Jacques Vriens, met illustraties van Iris Boter

Eefie zorgt ervoor dat de bruiloft van de zoon van de burgemeester in het hotel van haar ouders wordt gevierd, maar op de dag zelf is de kok ziek. Vanaf ca. 9 jaar. In lettertype Dyslexie.

Recensie

Als de zoon van de burgemeester gaat trouwen, ontbrandt een concurrentiestrijd tussen De Korenwolf en Hotel Tivoli. De Tivoli-tweeling maakt het Joost nog lastiger dan anders; vooral als blijkt dat Hotel Tivoli slechts de receptie krijgt en het diner naar De Korenwolf gaat. Pepijn, de oudste broer van Joost, heeft zijn kop intussen naar heel andere dingen staan: hij is verliefd. Op de trouwdag ontstaat paniek in De Korenwolf: de kok is niet komen opdagen. Tweede, los te lezen, deel uit de serie 'De bende van De Korenwolf. Luchtig, vrolijk verhaal waarin de auteur erin slaagt om verschillende verhaallijnen op een onderhoudende manier aan elkaar te knopen. Met humoristische, zwierige pen- en inkttekeningen in zwart-wit van Iris Boter. Ruime interlinie; de zinnen zijn rechts niet uitgelijnd, maar de bladzijden zonder illustraties tonen vrij vol. Vanaf ca. 9 jaar. Gedrukt in lettertype Dyslexie.

Specificaties

Nederlands | 9789463245067 | 106 pagina's

Titel Het geheim van de verliefde hulpkok [Dyslexie editie]
Auteur Jacques Vriens
Secundaire auteur Iris Boter
Type materiaal Boek
Uitgave Deventer : Uitgeverij Dyslexion, [2021]
Overige gegevens 106 pagina's - zwart-wit illustraties - 24 cm
Annotatie Oorspronkelijke uitgave: Amsterdam : Van Holkema & Warendorf, (c)2020. - (De bende van De Korenwolf) - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype
ISBN 9789463245067
PPN 431891400
Thematrefwoord Gezin ; Hotels ; Bruiloften
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De bende van De Korenwolf
Boek

De bende van De Korenwolf (2020-...)

vol.
Uitgeleend
Jacques Vriens