De nog grotere slijmfilm
DVD

De nog grotere slijmfilm het geheim van octoslijm ([2021])/ regie Martijn Smits

Indy bedenkt voor het grote slijmgala een nieuw recept met een geheim ingredient. De jaloerse Benji steelt het recept. Kan Indy hem stoppen en haar fans terugwinnen? Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In het vervolg op 'De grote slijmfilm'* (2020) is de hoofdrol opnieuw voor YouTube-ster en slijminfluencer Bibi, regisseur is deze keer Martijn Smits (Mees Kees in de wolken; Superjuffie). Slijmcreator Indy zal op het Slijmgala ter gelegenheid van Internationale Slijmdag de Talent Award krijgen en moet daarom een nieuw recept verzinnen. Ze voegt stiekem octopusslijm toe, waardoor het slijm magische steeds veranderende kleuren krijgt. Haar jaloerse ex-fan Benji (Matheu Hinzen) weet echter het recept te stelen en laat het in zijn fabriek maken. Lukt het Indy om Benji te ontmaskeren en haar fans terug te winnen? Dana Linssen (NRC 6-7-'21): '(...) Een effectief doordenderende en weinig verrassende avonturenfilm over superslijm (...)'. Bekroond met een Gouden Film. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8713045250980

Titel De nog grotere slijmfilm : het geheim van octoslijm
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Martijn Smits ; Bibi ; Matheu Hinzen ; Vincent Visser
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : WW Entertainment, [2021] - [Amsterdam] : Splendid film
Overige gegevens 1 dvd-video (81 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Bibi, Matheu Hinzen, Vincent Visser. - Nederlands gesproken - Videoversie van de film: Nederland : NewBe, (c)2021
ISBN 8713045250980
PPN 433933615
Thematrefwoord Speelgoed
Taal Nederlands