Heel Holland bakt seizoen 2 kinderbakboek
Boek

Heel Holland bakt seizoen 2 kinderbakboek de leukste bakrecepten voor jonge thuisbakkers (2021)/ tekst en recepten: Anouk Glaudemans-van der Krabben, culinaire redactie: Martine Steenstra ; concept, art direction en vormgeving: Studio Room Naarden ; fotografie: Mitchell van Voorbergen, José van Riele, Omroep Max ; illustraties: Bella Donna Nag

Bak confettikoeken, een jungletaart met chocolade of vegetarische worstenbroodjes. Stap voor stap worden zo'n dertig recepten uitgelegd. Er zijn ook basisrecepten voor o.a. cakes, vullingen en koekjes. Met grote kleurenfoto's van de baksels. Vanaf ca. 7 t/m 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Bij de succesvolle tv-serie 'Heel Holland Bakt' verscheen van seizoen 2 nu dit tweede kinderboek. Het boek is mooi vormgegeven, duidelijk ingedeeld en staat vol kleurenfoto's van de baksels die doen watertanden. Gestart wordt met negen baktips en recepten van een aantal basisgerechten, zoals voor enkele cakes, biscuit, vullingen voor een taart en koekjes en royal icing. Recepten die je moet beheersen om de baksels in dit boek te kunnen maken. De heerlijkheden zijn ingedeeld in vier hoofdstukken met de speelse titels: bak het lekker zelf, pimp your cake, gezond snoepen en zelfgebakken broodjes. Bij elk baksel staat een paginagrote kleurenfoto, een duidelijk stappenplan en de moeilijkheidsgraad, die varieert van 'bak het zelf' tot 'doe het samen' tot beetje hulp nodig'. Een volwassene kan zo goed inschatten hoeveel hulp er wel of niet nodig is. Ruim 130 bladzijden vol fantasierijke, mooi uitgevoerde heerlijkheden die uitnodigen om samen met of voor kinderen te gaan bakken. Bevat ook een register. In 2019 verscheen 'Heel Holland bakt kinderbakboek'*. Vanaf ca. 7 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789021584478 | 144 pagina's

Titel Heel Holland bakt seizoen 2 kinderbakboek : de leukste bakrecepten voor jonge thuisbakkers
Uniforme titel Heel Holland bakt kinderbakboek
Auteur Anouk Glaudemans-van der Krabben
Instelling /Studio Room, Naarden
Secundaire auteur Martine Steenstra ; Mitchell van Voorbergen ; Bella Donna Nag
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Utrecht : Kosmos Uitgevers, 2021
Overige gegevens 144 pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Rugtitel: Heel Holland bakt kinderbakboek - Met register
ISBN 9789021584478
PPN 433315598
Rubriekscode 629.77
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Gebakrecepten
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Gebakrecepten