#♥Yourself [Dyslexie editie]
Boek

#♥Yourself [Dyslexie editie] ([2021])/ Marlies Slegers

Liv heeft gedoe met jongens: Ozan vertrekt naar Istanbul, Benja is jaloers en geeft haar de bons en die leuke Bram kan ze niet bereiken. Om iets leuks te doen start Liv een campagne #LoveYourself!. Ook ontdekt ze hoe belangrijk familie is. In lettertype Dyslexie.Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Liv en haar vriendinnen hebben de handen vol aan jongens. Ozan, de vroegere vriend van Liv, vertrekt voor een tijd naar Turkije. Haar huidige vriend Benja blijkt jaloers te zijn en geeft haar de bons. Liv ontmoet tijdens een dagje skiën de supersympathieke Bram, maar ze heeft geen contactgegevens van hem. Ze besluit zich dan maar te concentreren op andere leuke dingen, zoals een oude, eenzame dame plezieren en een actiegroep #LoveYourself! oprichten om iedereen te respecteren en op te komen voor jezelf, hoe je er ook uitziet. Wanneer de zus van Liv een zwaar ongeluk krijgt, ervaart ze hoe belangrijk haar familie is. Het verhaal behandelt voor pubers herkenbare thema's, zoals relaties tussen jongens en meisjes, steun van familie en omgaan met tegenslag, soms nadrukkelijk in de vorm van goede raad. Het verhaal is vrij wispelturig en sentimenteel. Het leest vlot, mede dankzij de bladspiegel met handgeschreven briefjes, emoticons, chats en sms'jes die aansluiten bij de leefwereld van pubers. Dit is het zesde deel in dagboekvorm over de belevenissen van Liv. Gedrukt in lettertype Dyslexie; eerder verscheen ook 'I love me'* (deel 5) in dit lettertype. De zinnen zijn rechts niet uitgelijnd, maar veel bladzijden tonen erg vol. Populaire chicklit vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463245234 | 195 pagina's

Titel #♥Yourself [Dyslexie editie]
Uniforme titel #(love)Yourself
Auteur Marlies Slegers
Type materiaal Boek
Uitgave Deventer : Uitgeverij Dyslexion, [2021]
Overige gegevens 195 pagina's - 24 cm
Annotatie Oorspronkelijke uitgave: Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, (c)2017. - (I love Liv ; 6) - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype
ISBN 9789463245234
PPN 433351756
Genre romantische verhalen - schoolverhaal
Thematrefwoord Schoolleven ; Verliefdheid ; Instagram ; Dagboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Veel Livs X
Boek

Veel Livs X (2019-...)

vol. 6
Uitgeleend
Marlies Slegers