De club van Sinterklaas en het grote pietenfeest
DVD

De club van Sinterklaas en het grote pietenfeest (2021)/ scenario en regie Martijn Koevoets

Coole Piet is verdwenen. Lukt het Luan en de andere Pieten om hem op tijd te vinden? En wat heeft die vreemde Smoezel ermee te maken? Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Sinterklaas heeft voor de Pieten een verrassing: op het kasteel waar ze in Nederland verblijven wordt een groot feest gehouden, als dank omdat ze zo hun best doen. Speciale gast op het feest is YouTuber Luan Bellinga. Maar Coole Piet (Job Bovelander) is opeens spoorloos verdwenen. Lukt het Luan en de Pieten om hem op tijd terug te vinden? En wat heeft die vreemde Smoezel ermee te maken? Dit is de negende* bioscoopfilm bij de mediafranchise 'De club van Sinterklaas' met opnieuw Wilbert Gieske in de rol van Sinterklaas en Walter De Donder als feestdirecteur. Ook Testpiet, Muziekpiet, Profpiet, Danspiet, Superpiet, Hoge Hoogte Piet, Sportpiet en de Kadopieten zijn van de partij. Sinds 2017 zijn alle Pieten in deze franchise roetveegpieten. Kidsweek (21-11-'20): '(...) laat alle fijne kneepjes van het pietenvak zien. (...) In bijna elke scène is wel een liedje gestopt. Doordat de muziek zoveel ruimte inneemt, is het verhaal soms een beetje simpel en voorspelbaar. Maar alle pepernoten en pakjes maken dat goed. Het is de perfecte film om alvast in Sintsferen te komen.' Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8719372014424

Titel De club van Sinterklaas en het grote pietenfeest
Uniforme titel Het grote pietenfeest
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Martijn Koevoets ; Walter De Donder ; Wilbert Gieske ; Luan Bellinga
Type materiaal DVD
Uitgave [Utrecht] : Dutch FilmWorks, 2021
Overige gegevens 1 dvd-video (67 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Walter de Donder, Wilbert Gieske, Luan Bellinga. - Nederlands gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Nederland : Jabadoo Pictures, 2020 - Bevat extra's: Paniek op het kasteel ; Pietentube ; Pakjesavond op 5 december
ISBN 8719372014424
PPN 434175978
Genre sinterklaas
Thematrefwoord Sinterklaas
Taal Nederlands