Flirten aan zee
Boek

Flirten aan zee (juli 2021)/ Victoria Dahl, vertaling [uit het Engels]: Jeanne Dauvillier

Chloé ontvlucht de hectiek nadat haar verloving is afgebroken en vindt op een afgelegen eiland afleiding bij de aantrekkelijke Max, maar die heeft zo zijn eigen redenen om voor Chloé te vallen.

Aanwezigheid

Recensie

Nadat haar verloofde zijn eigen dood in scené heeft gezet om niet met haar te hoeven trouwen, laten de paparazzi Chloé niet met rust. Ze wordt de briesende bruid genoemd, al weet ze zelf niet wat ze verkeerd heeft gedaan. Om weer tot rust te komen en haar verdriet te verwerken, neemt haar beste vriendin haar mee op vakantie naar een afgelegen eiland zonder nieuwsgierige journalisten. Ondanks haar recent verbroken verloving, valt Chloé op het eiland als een blok voor hun sexy buurman. Gelukkig voor haar is de aantrekkingskracht wederzijds. Ook Max kan zijn ogen niet van Chloé afhouden. Helaas wordt Chloé door iemand herkend. Doordat ze niet volledig open zijn geweest tegen elkaar, wordt hun gepassioneerde romance vroegtijdig afgebroken. Zij zijn echter niet de enigen die een geheim met zich meedragen. Leuke en luchtige roman met een goede verhaalopbouw. De ontknoping aan het eind van de roman wordt enigszins afgeraffeld en had iets meer uitgediept kunnen worden, maar al met al een prima feelgoed roman van Harlequin. Goede vertaling vanuit het Engels en geschreven vanuit de derde persoon. Leuke roman voor een overwegend vrouwelijk publiek.

Specificaties

Nederlands | 9789034797780 | 317 pagina's

Titel Flirten aan zee
Auteur Victoria Dahl
Secundaire auteur Jeanne Dauvillier
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Toronto : Harlequin®, juli 2021
Overige gegevens 317 pagina's - 18 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met Harlequin Books S.A - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: (c)2015 - Vertaling van: Crazy for love. - Don Mills, Canada : Harlequin Enterprises Ltd., (c)2010
ISBN 9789034797780
PPN 433056851
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Harlequin feelgood
Boek

Harlequin feelgood (2018-2022)

vol. 62
Uitgeleend