Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Hoe zeg je 'het spijt me!'
Boek

Hoe zeg je 'het spijt me!' ([2021])/ David LaRochelle, Mike Wohnoutka ; vertaald uit het Engels door Ineke Ris

Iedereen doet soms iets doms. Dat is helemaal niet erg. Maar als je iets stuk maakt of iemand pijn doet, moet je altijd zeggen dat het je spijt. Ook al vind je dat moeilijk of is die ander boos. Want daarna voelt iedereen zich beter. Oblong prentenboek met grappige, zachtgekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Oblong prentenboek over spijt en excuses. Iedereen kan wel eens dom zijn of iets stoms doen, dat laat dit prentenboek duidelijk zien. Maar vooral wordt benadrukt hoe belangrijk het is dat je daarna je excuses aanbiedt, ook al is de ander boos, vind je hem niet aardig of heb je er ruzie mee. En hoe doe je dat dan: excuses aanbieden? Simpelweg door 'Het spijt me dat...' te zeggen, geen smoesjes te verzinnen en het echt te menen. En als je daarna probeert het weer goed te maken voel je je veel beter en de ander ook. Prentenboek met aantrekkelijke, zachtgekleurde illustraties over hele of dubbele pagina's op een stevige kwaliteit papier. De korte tekst in de jij-vorm staat erin geplaatst. Het onderwerp is goed gekozen en uitgewerkt maar het leest wat lastig voor aan jonge kinderen. Het boek is wel heel geschikt om met kleuters over te praten en een en ander uit te leggen. Verzorgde uitgave met aantrekkelijke omslagillustratie in zachte tinten. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059274433

Titel Hoe zeg je 'het spijt me!'
Auteur David LaRochelle
Secundaire auteur Mike Wohnoutka ; Ineke Ris
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : C. de Vries-Brouwers, [2021]
Overige gegevens 32 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 24 × 28 cm
Annotatie Colofon vermeldt: text David LaRochelle ; illustrations Mike Wohnoutka - Vertaling van: How to apologize. - London : Walker Books Ltd, (c)2021
ISBN 9789059274433
PPN 433052031
Thematrefwoord Verontschuldigingen ; Boosheid ; Gedrag
Taal Nederlands