Wat eet de kok?
Boek

Wat eet de kok? het grote AVI Start boek (2021)/ door: Selma Noort, Martine Letterie, Arend van Dam, Hugo van Look, Mark Janssen, Rick de Haas en vele anderen!

Bundel met 36 verhalen en allerlei soorten fragmenten uit andere leesboeken zoals stripjes, versjes, weetjes, moppen en verhalen om samen te lezen. De teksten en tekeningen zijn van verschillende schrijvers en illustratoren. AVI-Start. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Kloeke verhalenbundel voor startende lezers, met een veelheid van eerder uitgegeven (deel)verhalen van gerenommeerde auteurs, gebundeld tot een rijke schatkist waar het leesplezier van afspat. Strips, informatieve verhalen, verhaalplaten, zoekplaten, (filosofische) gedichten en gedachten, moppen, keer maar om-woorden, rijmverhalen... Je kunt het zo gek niet bedenken of het zit in deze bundel. En dat alles met maar 26 letters, ietwat interpunctie en een enkel getal, gemixt tot klankzuivere woorden en korte zinnen en verhalen, alles op niveau AVI-Start. Eenzelfde afwisseling is terug te vinden in de afbeeldingen: tekeningen, realistische foto's, digitale animatie-achtige prenten of combinaties van verschillende technieken. De diversiteit biedt jonge lezers ook de mogelijkheid om te ervaren hoe te lezen: wat werkt voor jou het beste, wat vind jij fijn om te lezen? Uitgave die zich richt op leren lezen maar in deze verhalenbundel uitblinkt in verleiden tot leren lezen en daarom in geen enkele (school)bieb mag ontbreken. Wat eet de kok? Dit soort verhalenbundels! In dezelfde opzet verscheen ook 'Op pad met boeven : het grote AVI-E3 boek'*. Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048738076 | 140 pagina's

Titel Wat eet de kok? : het grote AVI Start boek
Uniforme titel Het grote AVI Start boek
Secundaire auteur Selma Noort
Type materiaal Boek
Editie 2e druk;
Uitgave Tilburg : Zwijsen, 2021
Overige gegevens 140 pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie 1e druk: 2020
ISBN 9789048738076
PPN 434069280
Genre verhalenbundel
Taal Nederlands