Eerlijk [Makkelijk lezen]
Boek

Eerlijk [Makkelijk lezen] ([2021])/ Johan van Caeneghem, beeld: Rowan van Gemen ; redactie en vormgeving: Eenvoudig Communiceren

Ines is op zoek naar een nieuwe baan. En dat valt niet mee. Ze wordt er boos en verdrietig van. Wat helpt is trainen in de sportschool. Maar wil ze eigenlijk wel werken? Verhaal in korte zinnen en eenvoudige woorden, A1-A2. Met tekeningen in zwart-wit. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Ines is hard op zoek naar een nieuwe baan. Bijna elke dag stuurt ze mailtjes naar bedrijven. Ze gaat wekelijks langs bij het interimkantoor. Maar weinig nemen de moeite om te reageren. Plots gaat het snel, ze kan via het interimkantoor aan de slag als oppas in een gezin. In de sportschool, waar Ines wekelijks komt, is bij toeval een voltijds kantoorbaantje vrij gekomen. Eenvoudige uitgave gericht op (jong)volwassenen die op A1/A2-niveau Nederlands lezen. Het verhaal is verdeeld in twintig stukjes van maximaal twee bladzijden en gedrukt in groot lettertype. Het bevat korte zinnen en eenvoudige woorden. De bladspiegel is ruim en overzichtelijk. De link tussen de titel en de inhoud is niet duidelijk. Het vrij kleine langwerpige boekje maakt deel uit van de reeks 'Woordwinst : lezend op weg naar A2' die uit tien boekjes zal bestaan. Deze serie sluit aan op de reeks 'Woordwinst 1'. Auteur is NT2 leerkracht in Brussel en schreef meer dan twintig makkelijk lezen boekjes. Uitgave gericht op (jong)volwassenen die op A1/A2 niveau Nederlands lezen, maar ook geschikt voor moeizaam lezende scholieren vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789086965991 | 45 pagina's

Titel Eerlijk [Makkelijk lezen]
Auteur Johan van Caeneghem
Instelling /Uitgeverij Eenvoudig Communiceren, Amsterdam
Secundaire auteur Rowan van Gemen
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Eenvoudig Communiceren, [2021] - [Brussel] : Lezen voor Iedereen
Overige gegevens 45 pagina's - zwart-wit illustraties - 20 cm
ISBN 9789086965991
PPN 433926902
Thematrefwoord Arbeid ; Emoties ; Eerlijkheid
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Woordwinst 2
Boek

Woordwinst 2 lezend op weg naar A2 (2021-...)

vol.
Uitgeleend
Johan Van Caeneghem