Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Lego® Ninjago®
Boek

Lego® Ninjago® level 13 (juli 2021)/ vertaald [uit het Engels] en herverteld door Pim Lammers

Ninja Jay is ineens in het spel Prime Empire. Daar moet hij vechten tegen gemene robots, de Rood Vizieren. Maar zijn krachten werken niet! Verhaal over Lego Ninjago. AVI-M4. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Jay, één van de ninja's bekend van Lego Ninjago, raakt verzeild in Prime Empire, een spel. Als hij de Rood Vizieren, slechte robots, wil verslaan, werken zijn Spinjitzu krachten niet. Daarom nemen de rebellen hem mee op missies. Zo kan hij munten verdienen om een wapen te kopen waarmee hij de gevangen rebellen kan bevrijden en de robots verslaan. Verhaal in vijf hoofdstukken, geënt op de Ninjago tv-serie (dvd's), speelfilm en games., waarin ninja helden het opnemen tegen duistere machten. Voor in het boek worden de (Ninjago) figuren geïntroduceerd. Hierin speelt alleen Jay, de blauwe ninja van de bliksem, een rol. Achterin staan vragen. De bovenste helft van de bladzijden bevat de tekst, maximaal elf regels met interpunctie. De namen zijn vet/groot gedrukt in het Engels. Eronder staan de animaties op een donkere, meest paarse ondergrond met oplichtende elementen. De inhoud sluit niet aan bij de doelgroep (beginnende lezers). Commerciële uitgave die inspeelt op herkenning van kinderen die bekend zijn met deze Legoserie, waarin vechten, wapens en geweld een manier zijn om kwaad te bestrijden. AVI-M4. Vanaf ca. 7,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789030508090 | 49 pagina's

Titel Lego® Ninjago® : level 13
Uniforme titel Level 13
Auteur Pim Lammers
Instelling /LEGO gruppe, Denemarken
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Billy Bones, juli 2021
Overige gegevens 49 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Uitgave onder licentie van de Lego Group - Op omslag: leren lezen met Lego® boeken - ISBN niet in boek, afkomstig van barcode - Vertaling van: Lego® Ninjago : the legend of Jay
ISBN 9789030508090
PPN 432215700
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Computerspelen ; Robots ; Ninja's ; Lego
Taal Nederlands