Kijk binnen het bos
Boek

Kijk binnen het bos ([2021])/ tekst: Minna Lacey, illustraties: Bao Luu ; redactie: Jane Chisholm ; vertaling [uit het Engels]: Els Peeters

Wat groeit er allemaal in het bos? En welke dieren leven er in de bomen, onder bladeren en in holle stammen? Hardkartonnen uitgave met paginagrote kleurenillustraties en uitvouwbare flapjes. Vanaf ca. 5 t/m 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het bos bruist van het leven en overal is iets te zien: van de vogels die insecten vangen en de varens die in de schaduw groeien tot de dode boom die bijna omvalt en de rotte takken die als voedsel dienen voor duizenden diertjes en planten. Dit hardkartonnen prentenboek neemt je mee diep het bos in en laat je kennismaken met al zijn bewoners, waarbij je van alles te weten komt over bladeren, naalden en dennenappels, de diertjes die in het bos rondkruipen, wat er 's nachts gebeurt en nog veel meer. Ieder onderwerp heeft zijn eigen levendig geïllustreerde zoekplaat op een dubbele pagina waarop van alles te zien en te lezen is. Achter de flapjes zitten weetjes, dieren, holletjes en nog veel meer andere dingen verstopt. Interessant en vrolijk kijk- en zoekboek waarin kinderen urenlang op onderzoek kunnen gaan en van alles over het bos en de natuur leren. Bijna vierkant boek van stevig karton met dunkartonnen flapjes en twee afgeronde hoeken. Om samen te lezen en te bekijken vanaf ca. 5 t/m 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9781474997171

Titel Kijk binnen het bos
Auteur Minna Lacey
Secundaire auteur Bao Luu ; Jane Chisholm ; Els Peeters
Type materiaal Boek
Uitgave [Londen] : Usborne, [2021]
Overige gegevens 14 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: The woods. - London : Usborne Publishing Ltd., (c)2021. - (Usborne lift the flap look inside)
ISBN 9781474997171
PPN 434011290
Rubriekscode 578.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Bossen; Beweegbare boeken
PIM Rubriek Natuur en Milieu
PIM Trefwoord Bossen