The rookie. Season two, part two
DVD

The rookie. Season two, part two ([2021])/ Alexi Hawley

John Nolan, 45 jaar en gescheiden, is onlangs aangenomen als 'groentje' bij de Los Angeles Police Department (LAPD). Het kost hem moeite om te wennen aan het politieleven en hij moet hard werken om geaccepteerd te worden door zijn collega's.

Aanwezigheid

Recensie

De laatste tien afleveringen van seizoen 2 (2019-2020) van een Amerikaanse politieserie met in de hoofdrol Nathan Fillion (Castle; Firefly). John Nolan, 45 jaar, is onlangs gescheiden. Hij heeft een tijd rechten gestudeerd, maar begon een bouwbedrijf toen zijn vriendin zwanger bleek. Nolan besloot een nieuwe start maken en verhuisde van Pennsylvania naar Los Angeles, waar hij de politieacademie volgde en nu is aangenomen als oudste 'groentje' ooit bij de Los Angeles Police Department (LAPD). Het kost hem moeite om te wennen aan het politieleven en hij moet hard werken om geaccepteerd te worden door zijn collega's. Bregtje Schudel (delagarde.nl) schrijft over seizoen 1: 'De belangrijkste reden om The Rookie te kijken is Nathan Fillion. In zijn twee bekendste rollen (crimethrillerschrijver Richard Castle in Castle en nobele ruimtecowboy Mal in Firefly) was hij al sympathiek, maar zo bescheiden, empathisch en oprecht als John Nolan hebben we hem niet eerder gezien. (...) The Rookie stapt daarbij in dezelfde valkuilen als Brooklyn Nine-Nine. Beide series tonen een wel heel erg geïdealiseerd beeld van de politie, waar iedereen het beste met elkaar voorheeft en racisme en ambiguïteit niet bestaan. (...) Aan echte ethische dilemma's wil de serie zich niet wagen (...)'.

Specificaties

Engels | 8713045250911

Titel The rookie. Season two, part two
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur David McWhirter ; Nathan Fillion ; Alyssa Diaz ; Richard T. Jones
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : WW Entertainment, [2021]
Overige gegevens 3 dvd-video's (ongeveer 430 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones. - Regisseurs onder anderen: David McWhirter. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : Perfectman Pictures, 2019-2020
ISBN 8713045250911
PPN 434263958
Genre detectiveroman
Taal Engels

Relaties/Serie

The rookie
DVD

The rookie (2020-...)

vol. Seizoen 2B
Uitgeleend