Zwaar verliefd! 2
DVD

Zwaar verliefd! 2 (2021)/ regie Marc Willard

Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hebben het ook moeilijk met de verschillen tussen hen en bovendien krijgt Isa een heel aantrekkelijke nieuwe collega.

Aanwezigheid

Recensie

Romantische komedie (2020) van Jamel Aattache (Fighting fish) naar het boek van Chantal van Gastel. Hoofdrolspelers Barbara Sloesen en Jim Bakkum waren samen al te zien in 'Rokjesdag' en 'Onze jongens'. In deel 1 is dierenarts Isa verliefd geworden op meubelmaker Ruben, de baas van labrador Bo. In deel 2 maakt romantiek plaats voor intimiteit, maar ook voor sleur. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hebben het soms ook moeilijk met de verschillen tussen hen en bovendien krijgt Isa een heel aantrekkelijke nieuwe collega (Frederik Brom). Het verhaal speelt in Den Bosch. Beoordeling IMDb: 5.8. Floortje Smit (Volkskrant 23-6-'21): 'Met de boodschap van Zwaar verliefd 2 is weinig mis, maar de personages zijn te karikaturaal' (2 sterren). Maricke Nieuwdorp (AD 24-6-'21): 'Barbara Sloesen en Jim Bakkum kunnen echt veel meer (...) Het heeft iets ontzettend ongemakkelijks om dertigers, die je toch als volwassen mag beschouwen, te zien stuntelen als zestienjarigen die hun eerste struikelstappen op de liefdesmarkt zetten' (2 sterren). Eric Le Duc (superguide.nl 23-6-'21): 'Barbara Sloesen is het stralende middelpunt in deze ongeïnspireerde en voorspelbare invulcomedy. Ondanks deze pijnpunten zullen de liefhebbers van dit zorgeloze zwijmelgenre weer massaal toestromen' (2 sterren).

Specificaties

Nederlands | 8719372014202

Titel Zwaar verliefd! 2
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Marc Willard ; Barbara Sloesen ; Jim Bakkum ; Frederik Brom ; Chantal van Gastel
Type materiaal DVD
Uitgave [Utrecht] : Dutch FilmWorks, 2021
Overige gegevens 1 dvd-video (101 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Frederik Brom. - Nederlands gesproken, Nederlands ondertiteld - Gebaseerd op een boek van Chantal van Gastel$ant - Videoversie van de film: Nederland : Tom de Mol Productions, 2021
ISBN 8719372014202
PPN 433959703
Genre romantische verhalen - humoristische roman
Taal Nederlands