K3 Dans van de farao
DVD

K3 Dans van de farao ([2021])/ regie Bart Van Leemputten

De meisjes van K3 doen een wens bij de Egyptische Wenskat. Hun wensen komen uit, maar dat zorgt voor grote ruzie. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De meisjes van K3 hebben een nieuw album gemaakt en zullen dit presenteren in het Egyptisch Museum. Tijdens de voorbereidingen komen ze in het museum terecht bij het beeld van een wenskat. Ze doen alle drie een wens, die tot hun verbazing uitkomt: Hanne kan de gedachten lezen van mensen en dieren, Marthe kan alles kopen wat ze wil en Klaasje kan blijven wensen wat ze maar wil. De meisjes weten niet dat de wensen van de wenskat zijn vervloekt door farao Tritanchamon. Ze krijgen hevige ruzie en besluiten zelfs uit elkaar te gaan. Kan hun vriendschap de vloek overwinnen en hun optreden redden? De zevende bioscoopfilm rond K3 is de tweede met Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn en tevens de laatste met Klaasje, die uit K3 gaat vertrekken. Timothy van Damme (filmtotaal.nl): 'De trailer van K3: Dans Van De Farao belooft geen baanbrekende film en daar zullen de kleine fans geen moment van wakker liggen. Zij willen spannende avonturen, simpele onderbroekenlol en leuke, nieuwe liedjes. Zo te zien worden ze op hun wenken bediend.' Er zijn ook een filmboek* en een cd** uitgebracht. Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 5051083172288

Titel K3 Dans van de farao
Uniforme titel Dans van de farao
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Bart Van Leemputten ; Marthe De Pillecyn ; Klaasje Meijer ; Hanne Verbruggen
Type materiaal DVD
Uitgave Schelle : Studio 100, [2021]
Overige gegevens 1 dvd-video (95 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Marthe De Pillecyn, Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen. - Nederlands gesproken - Videoversie van de film: Belgie : Studio 100, 2020
ISBN 5051083172288
PPN 434264091
Thematrefwoord Wensen
Taal Nederlands