Succes!
Boek

Succes! digitale vaardigheden. IN D1, Voor het eerst op je smartphone ([2021])/ Stichting Lezen & Schrijven

Deel uit een cursus digitale vaardigheden voor digibeten, met informatie en oefeningen op het gebied van het gebruik van een smartphone. Niveau: Instroom.

Aanwezigheid

Recensie

De methode Succes! Digitale vaardigheden is een oefenmethode digitale vaardigheden voor digibeten en onderdeel van de methode Succes!, die wordt uitgegeven door Stichting Lezen & Schrijven (net als Succes! Taal en Succes! Rekenen) als onderdeel van het samenwerkingsprogramma Taal voor Leven. De methode telt 13 boekjes op/twee niveaus: Instroom en Basisniveau 1. Aan de orde komen de thema's: gebruik van ICT-systemen; beveiliging, privacy en gezondheid; informatie zoeken; informatie/verwerken; digitaal communiceren. De boekjes/bevatten opdrachten uit de dagelijkse praktijk van deelnemers en zijn per niveau in willekeurige volgorde te gebruiken. De opbouw is steeds dezelfde: 1. Vooruitkijken: een overzicht van de opdrachten waaruit kan worden gekozen, 2. Uitvoeren van de opdrachten, 3. Terugkijken: bespreken van de opdrachten. Achterin staan algemene aanwijzingen voor de begeleider, de antwoorden per opdracht en tips bij de opdrachten. Voor vrijwilligers die cursisten van deze methode begeleiden is een training beschikbaar. Dit deel gaat over het gebruiken van een smartphone. Niveau: taal Instroom en digitale vaardigheden Instroom.

Specificaties

Nederlands | 26 pagina's

Titel Succes! : digitale vaardigheden. IN D1, Voor het eerst op je smartphone
Instelling /Stichting Lezen & Schrijven ; /Vrije Universiteit, Amsterdam. Afdeling Nederlands Tweede Taal
Type materiaal Boek
Uitgave [Den Haag] : Stichting Lezen & Schrijven, [2021]
Overige gegevens 26 pagina's - illustraties - 30 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Dit boekje gaat over het gebruiken van je smartphone - Deze uitgave is onderdeel van het samenwerkingsprogramma Taal voor het Leven, aangeboden door Stichting Lezen & Schrijven, ontwikkeld met dank aan de Vrije Universiteit Amsterdam, afdeling VU-NT2
PPN 432621512
Rubriekscode Nederlands 838.5
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Nederlandse taal; Cursussen ; Smartphones
PIM Rubriek Communicatie
PIM Trefwoord Nederlandse taal

Relaties/Serie

Succes!
Boek

Succes! digitale vaardigheden ([2019]-...)

vol. IN D1
Uitgeleend