Doe het lekker duurzaam
Boek

Doe het lekker duurzaam duurzame woonstyling met opgeknapte kringloopvondsten ([2021])/ Jinske Verpalen, redactie: Monica Terpstra

Doe-het-zelfprojecten voor woonstyling waarbij gebruik wordt gemaakt van tweedehands, restmaterialen en natuurlijke materialen.

Aanwezigheid

Recensie

Vervolg op 'Doe het lekker zelf!'* maar dan meer gericht op duurzaamheid, woonstyling en het opknappen van kringloopvondsten. De duurzaamheid in dit boek zit hem in tweedehands en het gebruik van restmaterialen en natuurlijke materialen. Bij nieuwe materialen, zoals verf, gaat ze vooral voor een goede kwaliteit. Ze legt uit wat voor haar het woord 'duurzaam' betekent. Het is een mooi verzorgd boek met werkbeschrijvingen voor o.a. een plantenstandaard, fleskandelaar, geborduurde kussenhoes, gordijnringvaasje en papieren boeket. Symbolen geven de moeilijkheidsgraad aan, hoeveel tijd het kost en wat de maximale kostprijs. Elk project heeft een duidelijk stappenplan. Daarnaast geeft ze kort wat woonstylingtips over: kleurgebruik, meubels, materialen, evenwicht in interieur en het belang van bloemen en kamerplanten in huis. Afsluitend vertelt de auteur over haar webshop waar ze complete DIY-pakketten verkoopt.

Specificaties

Nederlands | 9789043923156 | 159 pagina's

Titel Doe het lekker duurzaam : duurzame woonstyling met opgeknapte kringloopvondsten
Uniforme titel IMAKIN DIY Design
Auteur Jinske Verpalen
Secundaire auteur Monica Terpstra
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Kosmos Uitgevers, [2021]
Overige gegevens 159 pagina's - illustraties - 26 cm
Annotatie Aan de kop van de titelpagina: IMAKIN DIY Design
ISBN 9789043923156
PPN 433311606
Rubriekscode 627.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Woninginrichting ; Recycling
PIM Rubriek Huis en Tuin
PIM Trefwoord Woninginrichting