Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Red de paarden!
Boek

Red de paarden! ([2021])/ Thea Stilton, vertaling [uit het Italiaans]: Pauline Akkerhuis ; omgeschreven door: Juliette Maslow-Rosenkamp ; redactie: Chiara Richelmi, Carolina Capria, Mariella Martucci, Patricia Puricelli en Viviana Donella ; illustraties schutbladen: Barbara Pellizzari (ontwerp) en Flavio Ferron (kleur) ; kaarten: Caterina Giorgetti (ontwerp) en Flavio Ferron (kleur) ; illustraties binnenwerk: Chiara Balleello (ontwerp) en Francesco Castelli (kleur)

De vijf meiden helpen Bob en Lies in de stal. Maar er gaat van alles mis. Wat is er aan de poot? AVI-E3. Vanaf ca. 6,5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De vijf muizenvriendinnen de Thea Sisters hebben geen inspiratie meer voor hun schilderijen, dus gaan ze naar buiten om dit te vinden. Door autopech ontdekken ze manege De Zon. Het is heerlijk om mee te helpen voor de dieren te zorgen. Dan krijgt de manege pech: een veulen loopt weg, eten komt niet aan en uiteindelijk is er een grote brand. Zou de boze buurman daar iets mee te maken hebben? Hij wil graag een groot winkelcentrum bouwen op het land. De meiden verzinnen een manier om geld in te zamelen. Zal het ze lukken de manege te redden? Dit verhaal op niveauAVI-E3 heeft veel grappige en kleurrijke illustraties in de bekende Thea Stilton-stijl. In de tekst wordt kleur gebruikt om klemtonen zichtbaar te maken en woorden uit te lichten. Het is een vlot geschreven verhaal, met korte, duidelijke zinnetjes. Voorin stellen Thea en de vijf vriendinnen zich voor. Achterin staan nog wat spelletjes met onder andere vragen over het verhaal en een lekker recept om uit te proberen. Het boek is een Makkelijk Lezen-bewerking van 'Onrust op de manege' (2016). De lay-out is minder druk dan in het oorspronkelijke boek. Een leuk boek om te oefenen met lezen. Vanaf ca. 6,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789464290622 | 117 pagina's

Titel Red de paarden!
Auteur Thea Stilton
Secundaire auteur Juliëtte Maslow-Rosenkamp ; Pauline Akkerhuis ; Chiara Richelmi ; Barbara Pellizzari ; Flavio Ferron ; Caterina Giorgetti ; Elisabetta Dami
Type materiaal Boek
Uitgave Mechelen : Baeckens Stilton, [2021]
Overige gegevens 117 pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm
Annotatie Gebaseerd op een idee van Elisabetta Dami - Omslag vermeldt: ML en AVI E3 - Vertaling van: Un tesoro di cavallo. - Edizioni Piemme, (c)2015 - Gebaseerd op: Onrust op de manege. - Amsterdam : DeWakkere Muis, (c)2016. - (Thea Sisters : het leven op Topford ; 17)
ISBN 9789464290622
PPN 434069183
Genre schoolverhaal - paarden/pony's
Thematrefwoord paarden ; Schoolleven
Taal Nederlands