Wie wint de dans?
Boek

Wie wint de dans? ([2021])/ Thea Stilton, vertaling [uit het Italiaans]: Pauline Akkerhuis ; bewerking: Juliette Maslow-Rosenkamp ; coördinatie redactie: Patrizia Puricelli ; illustraties: Barbara Pellizzari, Flavio Ferron, Caterina Giorgetti, Valeria Brambilla, Carolina Livio en Francesco Castelli

Het is weer tijd voor school. Dit jaar is er les in toneel, muziek en dans. Juf Dinskie houdt een test, maar een paar muizen spelen vals. AVI-E3. Vanaf ca. 6,5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De vijf muizenvriendinnen gaan na de vakantie weer naar school. Ze krijgen dansles van een strenge juf, die in het verleden alle contact met deze school heeft verbroken. Juf heeft overal kritiek op. Na nogal wat strubbelingen weten de vriendinnen het probleem uit het verleden op te lossen en geeft juf weer fantastische lessen. Het verhaal is met veel vaart geschreven in populaire spreektaal. De bladspiegel is heel royaal met veel illustraties en verschillende lettertypes, maar ook veel leestekens. De hoeveelheid namen is groot. De lezer van de serie herkent ze snel, maar voor een beginneling is het zeer wennen. De Thea Sisters worden in het begin voorgesteld. Achterin staan wat extra weetjes, vragen en knutseltips. Het boek is een Makkelijk Lezen-bewerking van 'De danswedstrijd' (2011). De lay-out is minder druk dan in het oorspronkelijke boek. Leesoefenboek op AVI-E3 uit een bekende en populaire serie. Vanaf ca. 6,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789464290912 | 118 pagina's

Titel Wie wint de dans?
Auteur Thea Stilton
Secundaire auteur Juliëtte Maslow-Rosenkamp ; Pauline Akkerhuis ; Patrizia Puricelli ; Barbara Pellizzari ; Elisabetta Dami
Type materiaal Boek
Uitgave Mechelen : Baeckens Stilton, [2021]
Overige gegevens 118 pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm
Annotatie Gebaseerd op een idee van Elisabetta Dami - Omslag vermeldt: ML en AVI E3 - Vertaling van: Sfida a ritmo di danza! - Edizioni Piemme, (c)2010 - Gebaseerd op: De danswedstrijd. - Amsterdam : De Wakkere Muis ; Mechelen : Baeckens Books, (c)2011. - (Thea Sisters : het leven op Topford ; 4)
ISBN 9789464290912
PPN 434069264
Genre schoolverhaal
Thematrefwoord Schoolleven ; Dansen ; Wedstrijden
Taal Nederlands