Waar is Jonesy?
Boek

Waar is Jonesy? een officieel fortnite zoek- en vindboek! (augustus 2021)/ met illustraties van Jomike Tejido, vertaling [uit het Engels]: Billy Bones

Kun jij Jonesy en de andere Fortnite-personages vinden? Zoekboek met tien tekstloze, volle zoekplaten in kleur met scènes op het Fortnite-eiland, waarin steeds acht personen of voorwerpen moeten worden gezocht. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Fortnite Battle Royale is een populair online computerspel in een cartoonachtige tekenstijl waarbij je als laatste moet zien over te blijven op een eiland. Dit zoekboek bevat tien scènes met bekende Fortnite-personages, telkens op een dubbele full colour pagina afgedrukt. Op de rechterpagina staat onderaan in kleien rechthoekige kaders aangegeven welke figuren en voorwerpen moeten worden gezocht. De grote hoeveelheden personen per situatie maakt dat het geheel nogal druk en onoverzichtelijk is. Een verhaallijn ontbreekt. In de kaders onderaan elke pagina kunnen de gevonden personen en voorwerpen (met pen) worden aangevinkt, maar de kleine 'afvinkhokjes' zijn niet heel uitnodigend of opvallend. Achterin staan op een pagina met verkleinde weergaven de oplossingen vermeld. Gebonden uitgave op A4-formaat. De zoekopdrachten zijn puur visueel, de platen zijn geheel tekstloos; in de korte introductie worden behalve Jonesy geen andere personages genoemd. Aantrekkelijk en zeer kleurrijk zoekboek voor liefhebbers van Fortnite, dat volgens de PEGI-classificatie geschikt is voor 12 jaar en ouder maar ook bij jongere kinderen populair is. Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463850810

Titel Waar is Jonesy? : een officieel fortnite zoek- en vindboek!
Uniforme titel Fortnite waar is Jonesy
Auteur Jomike Tejido
Instelling /Billy Bones, Amsterdam
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Billy Bones, augustus 2021
Overige gegevens 24 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Op omslag: Fortnite waar is Jonesy? - Oorspronkelijke Engelse uitgave: Epic Games Inc., (c)2021
ISBN 9789463850810
PPN 430514077
Thematrefwoord Zoekboeken ; Fortnite (computerprogramma) ; Computerspelen
Taal Nederlands