De Ali B methode
Boek

De Ali B methode 12 levenslessen van de origineelste coach van Nederland ([2021])/ Ali B, geschreven in samenwerking met Thomas Hogeling

In twaalf levenslessen vertelt rapper Ali B hoe je net als hij succesvoller, maar vooral ook gelukkiger wordt. Want geld bracht hem dit levensgeluk niet. Lees ook van alles over zijn carrière. Met rapteksten, citaten, QR-codes voor coachingsfilmpjes en kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit zelfhulpboek zet de in Nederland beroemde rapper Ali B uiteen hoe hij succesvoller, maar vooral ook gelukkiger kon worden. Want geld bracht hem dit levensgeluk niet, zo ontdekte hij. De Ali B-methode (Aanleiding, Les, Implementatie, Bereikt) bestaat uit twaalf levenslessen. Hierbij pleit de auteur ervoor van anderen te leren, eeuwig student te zijn en vooral ook toe te passen, om zo te ontdekken wat voor jou werkt. Meditatie, reflectie, actie ondernemen, eigen inbreng hebben en werken vanuit je kernwaarden spelen daarbij een belangrijke rol. In ieder hoofdstuk is een QR-code naar een coachingsfilmpje te vinden. Daarnaast omvat het boek kleurrijke illustraties, rapteksten en citaten. Inspiratiebronnen voor de auteur waren onder anderen Deepak Chopra, Eckhart Tolle, Ghandi, Stephen Covey, Will Smith en Wim Hof. Een zeer persoonlijk verhaal, toegankelijk en luchtig geschreven. De auteur maakt soms gebruik van straattaal. Vanwege zijn stijl en bekendheid kan hij met dit boek mogelijk ook (probleem)jongeren bereiken. De auteur is rapper, ondernemer, theatermaker en bekend van televisie. Voor (jong)volwassenen en jongeren vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789493213135 | 168 pagina's

Titel De Ali B methode : 12 levenslessen van de origineelste coach van Nederland
Auteur Ali B.
Secundaire auteur Thomas Hogeling
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Maven Publishing, [2021]
Overige gegevens 168 pagina's - illustraties - 20 cm
ISBN 9789493213135
PPN 434363154
Rubriekscode 785.73
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Ali B. ; Levenskunst
PIM Rubriek Muziek
PIM Trefwoord Ali B.