Ecobewust
Boek

Ecobewust oplossingen en DIY-tips voor een stijlvol en duurzaam leven zonder de aarde te belasten ([2021])/ Alexa Kaye, tekst: Anna Martin ; vertaling [uit het Engels]: Renate Hagenouw

Doe-het-zelf boek met tips om in en om het huis met milieuvriendelijke en veel hergebruikte materialen vervuiling en CO2-uitstoot te verminderen.

Aanwezigheid

Recensie

In deze tijd van groeiende aandacht voor duurzaam leven en klimaatbewustzijn, kan het geen kwaad nog eens de aandacht te vestigen op de kleine dingen zie je zelf thuis kan doen om vervuiling en CO2-uitstoot te verminderen. Dit is een doe-het-zelf boek met tips op het gebied van Huishouden, Tuin, Badkamer, Keuken en Kledingkast. Een greep uit het aanbod: een recept voor shampoobars; maak je eigen kruidentheezakjes; snelle ecobewuste DIY-tips over verven van je huis; hoe je kleren langer meegaan; repareer, restaureer, upcycle en nog veel meer. Het zijn veelal makkelijk uit te voeren tips, met milieuvriendelijke en veel hergebruikte materialen. Je zult er dingen in lezen die je al wist, maar soms is enige herhaling nodig om je alsnog aan te zetten tot kleine verbeteringen.

Specificaties

Nederlands | 9789036642545 | 157 pagina's

Titel Ecobewust : oplossingen en DIY-tips voor een stijlvol en duurzaam leven zonder de aarde te belasten
Auteur Alexa Kaye
Secundaire auteur Anna Martin ; Renate Hagenouw
Type materiaal Boek
Uitgave Noordwijkerhout : Rebo Productions, [2021]
Overige gegevens 157 pagina's - illustraties - 20 cm
Annotatie Vertaling van: Eco-thrifty. - Summersdale Publishers Ltd, (c)2020
ISBN 9789036642545
PPN 433487917
Rubriekscode 614.6
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Ecologische leefwijze
PIM Rubriek Mens en Maatschappij
PIM Trefwoord Ecologische leefwijze