De enige jongen
Boek

De enige jongen (2021)/ Beate Dölling, Marie Geissler, vertaald [uit het Duits] door Annemarie Bon ; redactie: Ezra van Wilgenburg

Polle gaat op ponykamp. Daar zijn alleen maar meisjes, dus Polle is de enige jongen. Dat vindt Polle leuk, maar ook lastig. AVI-E4. Vanaf ca. 7,5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Polle gaat op ponykamp, omdat hij het leuker vindt om met meisjes om te gaan dan met jongens. Daar is hij de enige jongen en wordt hij geplaagd en uitgeprobeerd door de meisjes. Als hij veel heeft doorstaan en ziet dat hij nog veel moet leren over pony's en het berijden ervan, hoort hij erbij en hopen de meisjes dat hij volgend jaar weer komt. En dat wil Polle ook. De tekst is op AVI-E4 geschreven met een- en tweelettergrepige woorden en veel dialogen. De hoofdstukken zijn kort en meestal afgeronde scènes die soms abrupt overgaan in een volgende situatie. Bevat zowel paginagrote als kleinere kleurenillustraties die een aardig aanvullend beeld bij de tekst geven. Ze ogen wat karikaturaal en eenvoudig door de relatief grote hoofden. Op de laatste pagina staan nog enkele vragen over het verhaal. Tevens als meeluisterboek* beschikbaar. Vanaf ca. 7,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463523981 | 43 pagina's

Titel De enige jongen
Auteur Beate Dölling
Secundaire auteur Marie Geißler ; Annemarie Bon ; Ezra van Wilgenburg
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Arnhem : Bontekoe, 2021
Overige gegevens 43 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Allein unter Mädchen. - München : Tulipan Verlag GmbH, (c)2020
ISBN 9789463523981
PPN 432933700
Genre paarden/pony's
Thematrefwoord Meisjes ; pony's ; Vakantiekampen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Vaantjes
Boek

Vaantjes (2015-...)

vol.
Uitgeleend