Wrong turn
DVD

Wrong turn ([2021])/ directed by Mike P. Nelson

Zes vrienden maken een wandeltocht, maar als ze van de route afdwalen krijgen ze te maken met een vijandige gemeenschap die geen indringers tolereert en nergens voor terugdeinst.

Recensie

Amerikaanse horror (2021) van Mike P. Nelson, naar de gelijknamige tv-serie. Met: Charlotte Vega (American assassin), Bill Sage (American psycho) en Matthew Modine (Full metal jacket, 47 meters down). Zes vrienden lopen een wandelroute door een bosgebied. Als ze van de route afgaan, krijgen ze te maken met een vijandige gemeenschap die geen indringers tolereert en nergens voor terugdeinst om hun bestaan te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Beoordeling IMDb: 5.5. Jasper ten Hoor (Schokkend Nieuws 13-7-'21): 'op de titel na heeft deze reboot geen hol met de oorspronkelijke reeks te maken (...) qua niveau amper beter dan de oorspronkelijke reeks (...) Hooguit kan worden gesteld dat de acteurs hun best doen en de special effects en cinematografie niet onaardig zijn (2,5 sterren). Ruud Vos (Filmtotaal 14-7-'21): 'rare mengelmoes van twee verschillende soorten horrorfilms (...) Het eerste uur dist vrij standaard tienerhorror op (...) de tweede helft (...) voor iedereen die van rare verrassingen houdt (...) De ene groep haalt de helft van de film misschien niet eens vanwege alle clichés, de andere helft haakt daarna af wanneer het voor hen te vaag wordt. Dat is vooral jammer omdat het plot naar een stevige clou toewerkt, die misschien iedereen weer aan boord kan krijgen' (3 sterren).

Specificaties

Engels | 8719372014400

Titel Wrong turn
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Mike P. Nelson ; Charlotte Vega ; Matthew Modine
Type materiaal DVD
Uitgave [Utrecht] : Dutch FilmWorks, [2021]
Overige gegevens 1 dvd-video (105 min.) - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Charlotte Vega, Matthew Modine, Emma Dumont. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Duitsland : Constantin Film, 2021
ISBN 8719372014400
PPN 434191264
Genre griezelverhaal
Taal Engels