Typisch Carlo & Irene
Boek

Typisch Carlo & Irene 30 jaar een duo (november 2021)/ Eric de Munck, Carlo Boszhard, Irene Moors, fotografie: ANP, Laura Oldenbroek, Nick van Ormondt, William Rutten, Silas Kapel ; eindredactie: Henk Pel

Terugblik op dertig jaar samenwerking van Irene Moors en Carlo Boszhard waarin alle aspecten van hun gezamenlijke werk de revue passeren.

Aanwezigheid

Recensie

Hoe het Irene Moors en Carlo Boszhard verging voordat ze dertig jaar geleden een duo vormden, vertellen ze elkaar (en de lezer) in de twee brieven waarmee het boek begint en waaruit de wederzijdse genegenheid blijkt die de basis is van hun succesvolle samenwerking. De wapenfeiten daarvan passeren chronologisch de revue: van Telekids tot Pittige Tijden, van Life & Cooking tot twaalf seizoenen De TV Kantine. Dat laatste programma weet meer dan 2 miljoen kijkers te trekken. In deze zeer ruim (in kleur) geïllustreerde uitgave is er veel ruimte gereserveerd voor de tientallen typetjes die Irene en Carlo vaak verbluffend goed vertolken, en waarmee ze de makers van Koefnoen in de schaduw stellen. Alle ins en outs van de programma's komen aan bod, en diverse bij de producties betrokkenen, zoals make-up artist Barbara van Munster, vertellen hun door 'entertainmentdeskundige' Eric de Munck leesbaar opgetekende verhaal. Voor de vele volgers van het duo verplichte kost. Bevat twee registers.

Specificaties

Nederlands | 9789083106595 | 202 pagina's

Titel Typisch Carlo & Irene : 30 jaar een duo
Uniforme titel Typisch Carlo en Irene
Auteur Eric de Munck
Secundaire auteur Carlo Boszhard ; Irene Moors ; Henk Pel
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Nieuw-Vennep] : Noblesse Uitgevers BV, november 2021
Overige gegevens 202 pagina's - illustraties - 24 cm
ISBN 9789083106595
PPN 434407909
Rubriekscode 095.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Boszhard, Carlo ; Moors, Irene
PIM Rubriek Communicatie
PIM Trefwoord Boszhard